Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, December 13, 2010

b.u.k.u.

Aritu jalan-jalan dengan family termasuk MPH kat Tesco Ampang.
Bila dah termasuk semua nak digodek-godek.
Mata meliar cari apa yang berbaloi-baloi.

Rembatan yang paling berbaloi adalah novel hard cover Jodi Picoult, Change of heart.
Mata bersinar-sinar sebab harga memang murah dari biasa!
Hard cover, RM16.90!

Tak fikir dua kali terus peluk tanak lepas takut orang lain amik.


Cari-cari lagi jumpa novel teenage pulak, so ini untuk adikku sayang.
Dia dah pegang novel Melayu tapi qemmal hulur yang ini jugak.
Bukan tanak support novel melayu,
tapi biarlah dia belajar dari novel :)

lagipun kata dia kawan-kawan ramai beli novel macam tu,
so nanti rotate saje lah kan, macam tak biasa.


Dengan ini collection novel qemmal YANG BELUM BACA bertambah!
Nak sangat baca tapi sekarang masa sangat mencemburui qemmal.

Konon nak baca dalam train, tak sampai 10minit dah sampai.
Kadang2 bawak jugak, dapat la baca beberapa helai.

Konon nak baca atas katil, tak dan satu chapter dah kiok dulu.
Macam tu lah life sekarang.

Tapi tak apa, akan ku usahakan. Dah boleh stop kejap beli buku kot,
habis kan stok dulu.

Tapi bila jalan2 gatal je tangan nak beli. Haih.

Till then peeps, good night!

4 comments:

kEruL said...

things i want my daughters to know...mcm menarik! giv a sinopsis yea bile da abis bace...hehehe

Cik Qemm said...

kerul,
currently tgh bace novel ini. insya-allah nti qemmal review ok. :)

Full Name: Nas Adora Mohd Dan said...

Things i want my daughters to know...this book still in my 'The books i wanted to have and i'm not having it yet'list...

Cik Qemm said...

dora,

hehe go get it :)