Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, September 15, 2010

Berbuka bersama TIKLians :)

Minggu last ramadhan ari tu ada jemputan berbuka bersama ex-TIKL oleh Cik Mahir.
Berbelah bagi badan ni nak pegy ke tak.
Last2 ramadhan nak pulun wt biskut raya konon nya.
Tapi last minit join jugak berbuka bersama kawan-kawan.

Selalu nya event arrange by Cik Mahir mendapat sambutan ramai.
Haritu pun memang ramai yang datang, dekat 40 orang kot.

Bertempat di Q-Thai steamboat, Taman Dagang Ampang.



Ni meja qemmal. All hot girls. Hahahaha.
Bila dah jumpa memang riuh rendah la restoran tu kan.
Amik pulak set All-We-Can-Eat.
Tapi seingat qemmal makan tak banyak sangat sebab tak larat.
Tapi palie makan banyak. Ehem3.


Pose bersama Snit dan Susie. Diorang ni bukan setakat sekolah sama,
malah sama-sama berjuang kat Matriks Gopeng dulu :)


Ni plak fadhil, schoolmate TIKL, unimate masa degree, dan baru-baru ni baru found out yang sekolah rendah pun sama!
Cuma tak perasan each other time tuh. Huhuhu..


Yang comel lotte ni Cik Ilie, time study kat Penang dulu slalu la terserempak dengan Ilie ni.
Ilie suke jalan-jalan :P

Dah puas makan sume ada la group photo depan restoran.
Dalam ni ada blogger jugak, cube korang cari Cik Afzan kite :P
Kalau korang nak terjah restoran ni amik nombor telefon kat blakang tu ye.
Bagi qemmal food nye biasa2 aje.
Macam steamboat tmpt lain jugak. Tapi takat ni the best steamboat adalah Johnny's kot :)

Hehe cerita ramadhan pun baru nak update hari ni kan.
Cerita raya? lain kali la pulak ye :)

p/s: kalau jumpe kawan2 TIKL mesti ade yang tegur badan qemmal mengecil. Kawan2 blogger tak tau, dulu qemmal ni tembun. Takpe2 nanti suatu hari qemmal reveal ye rahsia di zaman silam :D

3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

ntah2 group qemm sama time ngan budak2 opis kak sha arituh. oh tidak!!!!kita makan di tpt yang sama tapi tak jumpa!

food...well,biasa jelah kot. takde ape yg special pada kak sha. service air agak lembab...tp apa2 pon...we had fun:)

Cik Qemm said...

kak sha,
really?? oh tidak...

bile nk jmpe ni kak sha?

Anonymous said...

auwww suka suka

-mahir-