Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, September 27, 2010

25th bday celebration

Birthday qemmal adalah pada 09 September, which falls on the last ramadhan.
So masa tu kat kg la kan, happy2 esok nak raya.

Flashback:
Masa tu tengah bebel2 kat adik2 sedara sebab diorang main sampai tunggang terbalik rumah.
But then darling aunties and cousin keluar bawak my birthday cake!
It was cute and yummy.
So my so called birthday party adalah diraikan bersama-sama adik2 sedara yang semuanya belum baligh :P


Birthday cake, sponsored by Cik Na & CIk Ma.
Tq aunties :)

Siap ada party blower tu yang kasi sepah kertas warna-warni tu.
Yang tinggi tu amir, adik form 5 yang excited terlebih.

Dan potong cake kena 2 kali sebab ada dua budak kecik nak blow candle dan potong cake sama2.
As if it was their birthday too.
:)

Ok that's the first celebration, on the birthday night.

Then, a week after that, birthday qemmal diraikan pada majlis kenduri kahwin OMG!
Ini memang tak disangka2, siap mr DJ announce lagi nama Wan Nur Akmal.
Memang terkejut, even last minute tu tau jugak :P

Tengok muke tercengang qemmal.
Time ni muke dah panas, pipi naik mcm pakai botox sebab senyum memanjang.


Majlis kahwin tersebut adalah majlis kahwin Kak Leen & Abg Shah.
Terima kasih both of you (sekarang ni diorang tengah honeymoon kat Sabah).

Eh2 i saje je selit gambar dengan buah hati :)

Anyway, terima kasih kepada semua yang terlibat untuk kedua-dua birthday celebration qemmal.
Dalam fikiran dah tak ada celebration tahun ni, tapi tup tup ada dua!

Tu belum kira beli cake sendiri dan makan bersama family :P

p/s: Ya Allah Ya Tuhanku, terima kasih keran beri hambamu ini peluang merasai kehidupan. Terima kasih untuk segalanya. Alhamdulillah~

3 comments:

kim yu hee said...

may Allah bless u forever my sister..
wish u gudluck whatever u do..
and ble nk kawen nti,jgn lupa jmpt deja ek..
hehehe....

Anonymous said...

syok la tu.nyot

Cik Qemm said...

deja,
thanks a lot sist :)
insya-allah jemput. keep in touch k.

awk,
mesti la syok. jeles ke nyot?