Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, August 11, 2010

Hurray picnic!


This is a story about a picnic.
(Boleh baca ikut rhythm intro lagu Britney Spears, Lucky)


Piknik ni berlangsung awal bulan aritu, bersama kawan-kawan tersayang.
Happy sangat sebab mendapat sambutan semua.
Yang best lagi semua bawak food dari rumah masing2. :)

First group photo of the day. Cube cari budak tak mandi :P
Tapi bukan qemmal tau.


Second group photo, kat jambatan gantung.
Tak suke menyeberang jambatan ni dengan kiri kanan bawak barang.
lepas tu ada plak yang berdansa atas jambatan.


Third group photo, masa baru nak setup tempat.
Kehadiran pacat-pacat Ulu Yam menggamatkan suasana.


Air kat Ulu Yam memang sejuk gile sebab malam sebelumnya hujan tak berhenti-henti sampai pagi.
Risau jugak takut piknik tak dapat diteruskan, tapi alhamdulillah semua okay :)


Okay ini aksi tuala saya bau Softlan :P


After piknik kami ke Wangsa Walk untuk memekak.
Rambut didandan oleh pendandan yang pakai seluar track ini :P
So sweet kan.




Last but not least, makan time!
Again :P
Port biasa melepak, Mali's Danau Kota.


Updated : selit gambar char kuey teow sepinggan :)

Selamat berpuasa semua :)

p/s: Planning for next vacay. yeay!
Love each of you!

7 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

cik;mali dah ada gerai ke?
sebelum ni warung je kan?

Cik Qemm said...

hi :)

erm ada restauran cantik dah skang. ni kt danau kota. tak jauh dari warung original. warung tu pun still ada lagi. tak silap ada lagi satu cawangan kt dengil or cyber.

nk tau lebih ada kt post sebelum ni atau ada kt link sebelah kiri blog ni. anyway thanks for visiting!

♥naematulsaadahismail♥ said...

eh..gerai lak..restoran cantik lagii.. hehe..thanks for the info.penah pi sekali dulu.
boleh mengubat rindu dekat cktw ori ..hehe.. thanks2

Peng On Screen said...

wahhh.. kutuk aku berbakol2 eh? ko tgk lah nanti aku ragging ko lagi teruk dari this event.. maybe on our next vacay kot! sabo fida. sabo.. :P

13may said...

wah wah wah :D

Pocket said...

last pocket gi ulu yam would be 2004,
amatlah kagumnya ngan air terjun kat malaysia masa tuh (Statement taklalu dari org yg baru balik)
and yes, memang menarik air nyer..
sejuk tapi buleh mandi kinda sejuk:D

amboi amboi gambo..
nak sekeping ^^
nak yg puteh tu^^;
(Statement gatal, sila jangan layan)

nadia a.k.a yaya said...

eh kak fida was there :)