Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, July 06, 2010

Facebook wall.

Facebook ni best dan menjimatkan bila kita nak contact, kawan2, family.
Nak2 skang orang invite kenduri kawin tru facebook ke.
In one way memang jimat la. sape nak pegy baru reply dan dapat kad.
hihi.

Kalau nk keep in touch dgn partner pon ok gak tru facebook.
Kurang sket budget bil telefon kan.
Tapi kalau partner kite tu tak into facebook sangat pun tak guna jugak.
Jadi macam qemmal, cakap sorang2 kat wall facebook dia.
:(




Pumpkin bukak facebook dia jarang2 lah sangat.
Sampai die pun tak dpt nk keep track qemmal nye sapaan kt facebook.
Sedih tau tak de orang nak layan lovey dovey.
Haha gedix!

Anyway, qemmal punya pencarian kerja masih belum berhasil.
Jadi menggunakan masa sebaik-baik nye untuk lihat dunia dan jadi gedempol.

5 comments:

Afif said...

haish..sian die..mesti tgh layan perasaan ni..;P

prettyrain said...

qemmal, bf meza pn cmtu jugak. layankan je. :)

fendy said...

moga2 cepat dapat keje. :)

Ryehanna said...

hahahah... kelakar je...

in my case, bukan FB tapi blog...

kitorang ade share blog tp ana je yg berupdate.... dia nyer haram nk update....

:P

Cik Qemm said...

afif,
hehe saje la bile analisis facebook jumpa penemuan ni :P

meza,
eiks same? nasib kite la kan meza. janji happy :)

fendy,
thanks!

ana,
hihi mcam2 kes la org lelaki ni. tapi takpe tu semua sampingan je. :)