Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, June 17, 2010

Pasangan sekolah rendah : Lukman & Ernee.

Kedua mempelai merupakan rakan sekelas semasa sekolah rendah, ACS Lumut.
Sekolah qemmal & Pumpkin. :)
Sejak bila cinta mereka berputik?
Entah kena tanya tuan punya badan.
Tapi bibit-bibit cinta mereka boleh dilihat semasa reunion kami di Langkawi pada tahun lepas :)

Lukman & Ernee, selamat pengantin baru dan semoga berbahagia ke akhir hayat :)

Selepas majlis pertunangan dan pernikahan mereka.
Ernee cantik dengan jubah putih manakala Lukman segak berbaju melayu putih.
.
Najwa, Qemmal & Hajarul.
Kitorang bertiga berangkat ke Manjung pada hari Khamis,
sehari sebelum mempelai dinikahkan.
Thanks a lot kepada cik Najwa & keluarga sebab sudi menumpangkan kami semua :)

.
Suke gambar ni sebab nampak cocok.
Waka waka perasan.
Tumpang berehat di kerusi cantik rumah Ernee :)


Adam juga rakan sekelas yang kawin 2008 dah pun ade baby comel.
Qemmal kalau tengok baby yang tak banyak ragam ni memang geram.
Senyap je anak Adam ni. Tak nangis pun.
Akil ni comel! Auntie pun comel gak :)


Sheera, selalu jumpe kat facebook je.
Lepas dah berbelas tahun baru jumpe live.
Same gak dengan Ana.
Sebab reunion before2 ni diorang tak ada.
Masing2 dah ada family kan.
So time kenduri cam ni la nk jumpa kawan2.


Ni di majlis persandingan sebelah perempuan.
Sehari selepas hari nikah.
Kitorang berkampung kat Manjung tu 4 hari sebab majlis Lukman + Ernee ni.
Lukman, aku datang tau!
Jangan duk majuk2 gn aku dah!
.
Ainul, Lukman, Ernee, Najwa,
Azidy, Diana, Qemmal, Pumpkin.

.
Ni 4 anak dara posing atas pelamin tunang Ernee. :)

.
Malam nya pulak, majlis potong kek.
Yang paling memorable adalah masa Najwa sumbangkan lagu. Hihi.
Maksud qemmal, Najwa menghadiahkan lagu Bossanova kepada pengantin :)
.
Masa malam ni ada dayat & zack jugak :)

.
Selesai majlis potong kek, teman pengantin bukak hadiah,
kitorg pi pekena char kuey teow Manjung. :)

Esoknya majlis di pihak lelaki pulak.
Dekat2 je rumah diorang so buat terus la senang.
Pastu dua2 terus terbang pegy honeymoon :)

Majlis kat rumah lukman ada penambahan peserta, Sheridan & Cierra.

.
Kitorang sempat jugak melawat CIkgu Hamdan,
lepas kenduri belah perempuan.
Tak sangka cikgu masa kita kecik2 dulu,
boleh sembang macam kawan2 je.
Rock la cikgu!

Anyway, trip ke Manjung yang best.
So who's next?
Nak ke Manjung lagi!
:P

5 comments:

noor afzan said...

salam qemmal..
soklan bese..
hang bila pula nak jadi cam deme2 tuh?

Cik Qemm said...

afzan,
ehem3.
insya-allah. kasi afzan jalan dulu. hihi

wawa said...

huhuhuh..tggu aku kawen la kot baru ko dtg manjung lg..hehehe...dak2 len sume dh pindah randah..aku ttp setia kt manjung tuh..hehehe..
yess...aku mmg berjaya menyumbangkan lagu..haha...ap2 pon aku mmg x penah naynyi lagu tu walaupon time karaoke..pasni kalo p karok aku nk nyanyi lgu ni la...hehe....

Cik Qemm said...

wawa,
hihi ko kawen la cepat ley aku jalan2 kt manjung lagi :)

nti ko praktis time kenduri hanisah ko nyanyi lagi ye :D

wawa said...

hahahah..bile lah tu nk kawen...ko doa2kan je la k..hehehehe.....

kenduri nisah lmbt lg...sempat kot..haha