Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, June 10, 2010

Hadiah kawin.

Recently, qemmal asyik attend kenduri kawin kawan-kawan.
And most of the time qemmal akan discuss and decide nak bagi hadiah apa dekat pengantin.
It is a tough job tau!

You all rasa apa yang menarik untuk dijadikan hadiah kawin?
Antara present yang qemmal duk repeat beli ialah album, cadar & couple pajama.
And at the moment present yang paling menarik yang qemmal share beli ialah HD media player.

Tak mau la set gelas, latest kawan kawin dapat 7 set gelas yang sama!
Tu baru kenduri sebelah perempuan.

So dear readers & bloggers,
what say you?

Ada jugak yang kata bagi duit je.
Tapi kalau bagi duit pun bukan calang-calang.
Selalu kalau bagi duit berapa RM amaun yang paling munasabah?

6 comments:

prettyrain said...

meza selalu bagi adiah table lamp. lagi-lagi, selalu sangat melawat jusco dgn ikea ni. ehehe.
klau nk best lagi, bagi rak kasut. tp yg belum pasang lg la.
*ni pun kalau ada budget*

.. said...

ala.. baru nk suggest lampu tido. dh ada org suggest. nnt aina nak lampu tau! haahha... demand. (kah kah kah)

Mommy Prince said...

electrical item pulak lah.
iron ke, blender ke, :D

Afif said...

kalau ada gmbar pengantin(laki+pmpn),edit cantik2 n buat jigsaw puzzle..kt mid valley ada..;D

Ryehanna said...

bagi benda-benda dapur la...

tp set gelas mmg glemer sbb murah n senang kan..

ana kahwin bebaru ni dpt 1O set [or lebih?] set gelas!

paling best dpt set periuk belanga!! hahahaha

Cik Qemm said...

meza,
table lamp comel. romantik gitu. hihi. tapi kdg2 pengantin dah ade table lamp mase diorg decorate bilik pengantin.

rak kasut best jugak tu :)

aina,
eh nak lampu? bile tu majlis nye? insya-allah ye aina. kena remind kot.

kakak,
iron cm biase jugak. blender ok kot. brg2 eletric ni sesuai utk pasangan yg duduk umah baru kan. tp kalau duk umah parents mane diorg nk letak brg2 tu? :P

fif,
wow jigsaw puzzle. ni mesti fif teringin ye. hihi.

ryehanna,
periuk belanga sounds interesting. brg2 dapur mmg syok la untuk perempuan kan. itu pun kalau rajin ke dapur. huhu.

tp gelas tu mmg 'in' kan.