Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, May 22, 2010

Sist Leen E day!

Kalau tadi cerita pasal Baie+Alip, ni cerita pasal Kak Leen pulak :)

Kalau selalu jenguk blog ni, korang mesti dah familiar dengan nama kawan-kawan qemmal kan?
Kak Leen ni qemmal kenal masa kat USM.
Panjang ceritanya....
Kalau diingat balik, ada suka dan ada duka.
Tapi tu semua tak penting, yang penting sekarang semua bahagia :)

Seminggu selepas majlis Baie di KL,
qemmal ke Taiping, kampung halaman Kak Leen.

Pulang sehari lebih awal untuk membereskan apa-apa yang patut.
Memang sibuk kalau nak buat majlis sekali seumur hidup ni.

Sempat lah qemmal teman Kak Leen last minute shopping, bersengkang mata menyiapkan hantaran, dan teman Kak Leen make up :)






Ni antara hantaran DIY oleh Kak Leen & her assistant, hehe.. qemmal la tuh :)
Over all kami berpuas hati dengan hasil nya.
Ada tambahan 2 hantaran last minute yang diberi oleh sanak saudara Kak Leen.


Ni masa siap make up. Tengok Kak Leen dah cantik qemmal masih kasual.
Kamera memang tergantung kat leher sepanjang majlis tapi tak sempat nak amik gambar banyak2 sebab bateri tak de :(
Sori Kak Leen!


Ni rombongan besties dari Penang. Ayaka (dari Jepun) pun ada.
Di sebalik gambar cantik ni adalah cuaca yang sangat panas.
Liang peluh tak berhenti2 keluar kan hasil..


Ni pulak kesayangan2 Kak Leen.
Abah, Abang & Adik..

Kak Leen anak kedua, diapit oleh dua hero ni..

Cincin daripada tunangan Kak Leen.


Alan, Kak Leen & Pumpkin.

Masa hari pertunangan tu Abg Shah tak dapat hadir sebab ade lambakan test.
Jadi tak adalah gambar Kak Leen & tunangnya di hari majlis.
Apa-apa pun, tahniah Kak Leen & Abg Shah!


Insya-allah majlis diorg ni lepas raya.
Tak sabar sebab insya-allah qemmal akan jadi pengapit Kak Leen! :)

4 comments:

Pocket said...

kat puding yg bulat tu,
ada macam hirisan jambu kat tepi tepi tu,
hirisan apa tu dik?

wah hand mande!!?
(Yer la abih tu takkan auto kot kan)
rajin nyer korang :)

Cik Qemm said...

pocket,
erk pocket.lupe nak ckp yg buat sendiri tu gubahan. kalau barang2 atas dulang tu beli :D

termasuk la kek itu. beli kt KINGS :) yg bulat2 tu bukan hirisan jambu bang, tapi kepingan white coklat :D

cHeRyNa PiReS said...

purple the theme...nyumm...nanti boleh buat inspirasi nieh!:)

Cik Qemm said...

kak sha,
hihi buleh je wt inspirasi. nti jmpt qemmal ye kak sha :D