Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, April 26, 2010

Surat untuk dia. Di hari lahir dia.

Ke hadapan Pumpkin yang jauh di mata, dekat di hati,
:)

Hi, hari ni birthday awak yang ke-25!
Tiap kali birthday awak mesti kita duduk jauh kan?
Jadi tak dapat lah sambut birthday on the actual day.
Sob3.

Apa-apa pun, di hari lahir awak ini saya nak wish..
semoga berjaya dunia akhirat,
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki,
semoga menjadi anak yang soleh,
dan semoga sayang saya sampai bila-bila!
*wink*



Walau jauh di mata, awak tetap dekat di hati :)
Jangan nakal-nakal ya!

Salam sayang dari saya,
Wan Nur Akmal

..........................................................................................

That letter is for my Pumpkin.
He's now in Ipoh and I'm in Gombak.
Can you guys do me a favor?

Shoot him an email, tell him that Qemmal love him very much!
Hope his becoming years will be brighter and happier!
his email : shahyean5678@gmail.com

Thanks guys :)

5 comments:

zira said...

ala2..sedeynye..kawen le cpt ckit..msti sntiasa dkt..hehehe

Miss Cutey Cat said...

sweet... ;)

zafi said...

aduhhh love is on the air!

paLie said...

br ipoh-gombak, ok lar tu. huhu~

Cik Qemm said...

zira,
huhu lambat lagi nk tunggu kawen tu zira :(

miss cutey cat,
:)

zafi,
haha love is in the air~~

palie,
yola2 tau la hang lagi jauh. kena naik belon.huhuhu..