Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, April 08, 2010

Family photoshoot!

Dah masuk bulan April tapi masih terkedek-kedek nak cerita pasal bulan Mac.
:P
.
Sehari lepas hari konvokesyen 21 Mac 2010,
qemmal arrange family photoshoot dekat dalam USM.
Saja nak bergambar bagai buat terakhir kali mungkin.
So qemmal pesan kat family members kena pakai biru atau putih.
:)
.
Thanks to Abah, Mama, Abang, Amir dan Adik sebab layankan je Along.
:)
.
6 of us in blue & white.
.

Mama and her children.
.
Mama, Along & Abah.
.
My 3 little brothers.
.
The 4 of us.
Special thanks to photographer bidang terjun, Hajar dan juga Yana for the accompany. Qemmal ada book photographer khas untuk photoshoot ni tapi kamera dia rosak plak. Nasib baik ada kamera Kak Leen. Thanks a lot sist!
.

4 comments:

Mommy Prince said...

I love this Photos!!!

abg hensem! ngee

haja said...

haha.. xde hal la u. sian kat u.. ntah pape la hasil y u dpt dr tgn i kan... :D

prettyrain said...

comel semuanya!

Cik Qemm said...

kakak,
tak hbs2 la abg hensem.chait.

hajar,
thanks a lot ye u :)
ok je asal ade gmbr :D

meza,
he thanks!