Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, February 24, 2010

To Cik Sally with love!

Sally has been here for past few weeks,
but today she'll be back to KL.
Sepanjang Cik Sally di Penang, rumah kami hiruk pikuk,
dengan bebelan Cik Sally dan juga dendangan lagu-lagu hindi dari lappy nya :D
.
Cik Sally dapat job baru di Shah Alam, so lepas ni tak ada dah lagu-lagu hindi,
tak ada dah pot pet sally. Fuh lega~ (haha kidding)
.
Last sunday, after ambil Yana di airport and Hajar di bus station,
Cik Hajar nak open table :)
Jadi dengan baju tidor nye qemmal santap kat Pizza Hut :P
Anyway, thanks to Hajar for the treat!
That was the last dinner outing for the 5 of us.
.
Jadi entry kali ni akan disematkan dengan gambar2 kami di Piza Hut :D
.

Hajar, Sally & Yana
.

Qemmal, Sally & Santi
.
All of us with own poses, and the pose of the day goes to..
Yana!
:)
.

Owh ya, since bila ntah, Piza Hut ada variation selection of drinks. Bab ni qemmal suka :) Sebab before ni pilihan dia biasa2 je kan. Tapi yang tak best nyehari tu soup nye ceroi (kurang pekat).
.

.
Buat Sally,
Good luck for your future k!
Nanti kt KL roger2 qemmal ye.
Ley hang out sama2 :D
Gonna mish ya and love ya!
.
.
p/s: Nak habiskan masa di Penang dengan aktiviti2 yang menarik. Jom hoye2!

4 comments:

Anonymous said...

erm...windu nye sally nnti kat korang...nasib baik sempat gak duduk kat sebulan..kalo sehari..huhu..tangkap nangis nye...huhu...gambo yang comot2..

haja said...

sally..
gonna miss ya..
thanks utk semua y sally dah buat utk aja
thanks sebab sgt mengambil berat
maaf x dpt nerkongsi byk perkara

tunggu saya pergi ke KL ye syg..
nanti kamu kena belanja saya
YEAY~~~~

Pocket said...

kenapa kalau pocket makan kat pizza hut, tak jadi bertali tali gitu pun cheese nyer?

kenapa juga tak nampak sedap pun minuman ku? nak kena gi ngan cikQemm jgak kot :D
(Mengundang adventure lah ni)

heheh:D

Cik Qemm said...

sally,
sally mmg comot.
sure kitorg pun rindu sally nti.sunyi la umah kitorg pasni :(

aja,
:D

pocket,
hihi kenapa ye cheese tak bertali?
kenapa ye minuman tak nmpk sedap?
kenapa ye?
:D