Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, February 20, 2010

Playing games

I love to be in the games.
Well, I'll be the player.
Just play with the flow :)

--------------------------------------------------------------------

When I was little, I love to play 'round-us'.
Betul ke ejaan ni. Huhu..
Ala, games yang macam cricket tu.
Cuma masa tu perkakasan nya cuma kayu and bola tenis.

Lepas tu suka jugak main getah.
Yang 'zero-point' tu.. :)
Kena lompat paras lutut, pinggang, sampai la sejengkal atas kepala.
Kalau boleh lepas kira hebat la tu.

Lagi satu games yang suka main dulu-dulu ialah main baling selipar.
Memang sakit la kalau kena selipar tu.
Tapi main jugak, tak peduli sakit dah.

Agak-agak adik Adi Putra si genius tu tau tak mainan2 ni?

---------------------------------------------------------------------

Facebook status of the day: secret mission di hari minggu :D

Wanna know my secret mission?
I'll tell ya tomorrow. Or maybe the day after tomorrow.
Insya-allah :D


3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

cepat bagitau apa secret mission. don't play this game tau! masuk2 dah secret nieh:)

miss u....

zafi said...

baling selipar n baling gune bola tenis... mana sakit? mana best? :D

Cik Qemm said...

kak sha,

long time no see!!
kindda miss ya too.hehe.

secret mission esok la bgtau.hehe.still in progress. :D

zafi,

err baling gune bola tenis lg sentap la.huhu. boleh berbekas la badan kite.

tp still main jugak!
:D