Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, February 12, 2010

Menarik di Penang.

Bila dah nak balik KL baru terdetik nak bubuh link tempat2 menarik di Penang ek?
Hehe..
.
Kalau kawan-kawan perasan, kat sidebar kiri qemmal ada letak link untuk entry2 qemmal terdahulu. So korang senang la nak refer tempat-tempat menarik atau makanan-makanan menarik kt Penang lepas ni :)
.

.
Apa lagi, meh la terjah Penang!
;)

4 comments:

Pocket said...

nasi ketam juru jer yg belah mainland,
yg lain suma kena naik bridge :D

peh sila lah try, tak susah.. jemput jer pocket kater nak belanja makan, akan pocket tunjukkanjalan nyer heheheh:)

Cik Qemm said...

yep2, belah mainland qemmal tak berapa arif. yg kt pulau ni tahu la serba sedikit.

kalau belah mainland tu serah kt pocket le :D

diza said...

yes, aku pernah makan laksa janggus tue. SEDAPPPP gile..

Cik Qemm said...

diza,
he jauh dtg mkn laksa ye :D