Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, February 26, 2010

Login facebook dapat RM100.

Pernah dengar tak dengan login facebook dapat RM100?
Lately ada lah tengok status kawan2 mcm tu.

Cth:
"Bestnye, login je dapat RM100."

Pelik.
Qemmal mula-mula duk pk cemana la dengan login je ley buat duit.
Team facebook kaya sgt ke nak kasi duit kat orang.
Ramai lak tu user facebook ni.
Huhu.

Rupanya konsep nya sama macam multi level marketing.
Kan before ni qemmal ada buat entry pasal MLM [link].
Kita join, bayar RM100.
Ajak org join, then dapat RM100.
Ajak orang lagi, dapat RM100 lagi.
Macam tu kot.

Anyone yang dah join nak kongsi pendapat?
Or siapa-siapa yang rasa nak join nak kasi opinion?
Atau saja-saja nak berkongi suara.

p/s: qemmal tak join lagi business. Mau selidik hujung pangkal dulu :D

8 comments:

apple dilla said...

I x pecaye dgn MLM :p

3.z.z.3 said...

tgk sini..

http://www.paeh.net/login-facebook-dapat-100-hanya-taktik-kotor/

nama saya aslina said...

haha...baru semalam kuar entry pasal nih... kalo ko tengok dalam group tu...yang merepek bukan2 pasal nak angkut keta laa... bayar ptptn la semua tu scam je dalam group tu... kitorang suke je nak post kat wall tu wat memain... sebabnye bende tu entah apape...

pegi tengok video dier pun cukup la...sama sebijik macam main kutu...baik ko ajak jiran2 ko je main kutu...

kalo teliti video dia... ko macam kene sedekah rm100 tiap2 bulan for nothing. kalo ko dekat bawah la. kalo ko kat atas2... ko kuar 100, dapat memang la banyak... tapi duit tu tak best la...terasa sangat macam tengah tipu orang...

hati pun tak senang...

macam system piramid la. orang paling atas la paling untung. hmm...

Cik Qemm said...

dilla,
i pun :D

zeze,
thanks ze!

aslina,
dah tgk entry aslina. huhu tu la yg join ckp buat duit dgn login je.kalau la dgn cara senang boleh kaya, takde dah org miskin tegar kt malaysia ni :P

anyway, terima kasih sudi berkongsi rasa :D

ahmad din said...

Hmm, saya juga ada melihat-lihat mengenai skim ini. Bolehkah kita sertai skim login Facebook dapat RM100.00 ini?

Setelah dicari dan disiasat saya terjumpa link ini. Penerangan dari Ustaz Zaharuddin. Siap lengkap dengan hukum menyertainya sekali. :)

http://www.zaharuddin.net/content/view/915/72/

Anonymous said...

[b]Website Traffic[/b]

A new way to get traffic to your website. Not only will you get loads of [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]traffic[/url] more and more everyday you will also get backlinks with all the other sites on the [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]grid[/url] getting you a better search engine ranking which will get you even more [url=http://www.fastpixeltraffic.com/]website traffic[/url].Get on the pixel grid today and let the traffic come to you.Taking the internet by storm.The new way to advertise.

Visit: http://www.fastpixeltraffic.com/

zafi said...

hmm haram hukumnya... so baik kita abaikan je.. :P
anyway i need ur help to fill in my survey study! :D

Cik Qemm said...

ahmad din,
thank for sharing the links :)

zafi,
betul3.

send me an email bout the survey.insya-allah kalau boleh jwb qemmal jwb.

nurakmal99@gmail.com