Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, February 22, 2010

Banyak perkara.

  • Perlu diselesaikan, perlu disiapkan. Harap dapat selesai kan semua sebelum berangkat pulang.
  • Barang belum di kemas. Berat sungguh hati nak kemas barang. Ingin pulang, tapi berat. Hati melonjak gembira, tapi masih berat.
  • Keseronokan semakin kabur. Kita semakin matang barangkali. Ada yang lebih penting dari keseronokan.
  • Hutang piutang jadi beban dalam diri. Hutang budi, hutan ringgit, hutang dalam perhubungan. Saya baru mahu melangkah. Sabar hutang, akan ku bayar satu persatu. Insya-allah.
  • Semua yang terjadi ada hikmahnya. Alhamdulillah, segala yang dirancang masih di dalam track. Alhamdulillah, alhamdulillah. Gagal sekali bukan bererti untuk berhenti, ia sebagai titik untuk bangun memperbaiki diri.

2 comments:

Pocket said...

tang part hutang piutang tu jager jager, kang takut tak lepas lak roh kesana nanti:D

pocket dulu pun berutang jgak,
dah balik malaysia dah..
skali diorang mintak!!
tak nak bayor.. tak betul..
so terpaksa la bayor kan..
tp bukan calang nilai!!
wit jpung la katakan..
so sila bayr utang anda secepat mungkin,
skali yg mintak tu tak leh nak toleransi kalu susah ^^;

*****************************

kursus kawin memang besh kalau si pensyarah nyer buat kasi besh,
tp kalau pensyarah nyer buat hampeh jer, mahu tido dlm tu.. so dah tahu dah documentation required to get married? :D

Cik Qemm said...

pocket,
err itulah.kena langsaikan hutang cepat2.banyak plak tu hutang yer.

kawin2 punye cite otak ni laju je tangkap.so i guess da tau serba sedikit requirement kawin2 :D