Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, January 19, 2010

Second check from Nuffnang.

Lor, dah lama blogging ni baru second check? Haha biasa la qemmal blog for fun so tak ada la berlumba2 nak naik kan earnings. Ni pun alhamdulillah ade rezeki untuk bayar hal2 study. Study skang mengikis poket tau! Haish. Tak apa la, bersusah-susah dahulu, insya-allah ade rezeki tuhan nak bagi nanti ada la kan.

Anyhow, awal bulan hari tu time qemmal tengah busy2 dengan thesis and what not, check Nuffnang sampai jadi pengubat tension. Alhamdulillah..

Kepada kawan2 yang selalu datang melawat, thanks a lot sudi datang, walau skang ni jarang-jarang je qemmal update. Insya-allah qemmal akan aktif kembali :)

.


.

Salam sayang dari qemmal,

Muah!



3 comments:

Pocket said...

hey! hey!
congratulation!
so buleh la belanja pocket pash ni:D heheheh

farra8979 said...

wah, bestnye... me x dpt lg coz me nuffnang slownye... huhuhu..

Cik Qemm said...

pocket,
blanje? erk da hbs pun.sikit je :P

farra,
mmg slow, tp lame2 jd bukit :D