Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, November 07, 2009

Akaun digantung?

Terkejut bila nak masuk akaun Facebook tadi, akaun digantung sementara waktu? Ingat ada orang report akaun saya bukan2 ke.. Tapi rupanya ini adalah langkah keselamatan dari developer facebook. Lepas verify semua details, boleh guna facebook balik!

(lagi satu ingat sebab tak study so kena gantung Facebook. LOL)


Pastu teringat pulak beberapa hari lepas tiba2 je ada status update pasal putihkan gigi. Tak pernah lagi qemmal pegy putihkan gigi (walaupun dari kecik duk berangan nak gigi putih macam kapas).


Lepas tu ada lagi satu status update pasal teeth whitener ni hari ni. Terima kasih team developer facebook, hopefully lepas ni tak ada orang masuk akaun facebook qemmal. Password dah tukar kepada yang lebih gagah! :)


Till then, selamat berhujung minggu!

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

tgh sedih. taknak bukak fb sebab cafe world telah menghancurkan usaha ku!

Cik Qemm said...

haha qemmal tak main games fb pun :P

Afif said...

ape password yg gagah tu?;P

muhammad ridhwan said...

Salam. Sy nk tanye boleh? Akaun fb sy di gantung. Jadi mcm mne cara sy nk buka lg ye. Harap sgt dpt membantu. Pleaseeeeee :'(

Cik Qemm said...

ridhwan,

alamak tak pasti la. sebab dah lame dah tak kena gantung ni. lg pun fb skang dah lain compare to fb dulu. hehe.

muhammad ridhwan said...

Yeke? hmm, smpi skrg still tak bole bukak. sbb kne cam gambar kawan2 dlu. masalahnye. gmbr yg tertera sume gambar yg tak knl.

Cik Qemm said...

ridhwan,

a'a mmg mase nak aktifkan balik tu die suh cam gmbr friends yg dlm account kite.. :)

kalau tak cam, tak dpt la nk tlg.. huhu

muhammad ridhwan said...

Tp kalau gambar yg die suruh teka tu kite tak knal mcm mne? sedehnye lme da tak dpt buka :( banyak sgt gmbr2 lame kt situ. syg sgt la kt fb tu. takde cara lain ke nk bukak balik account sy tu? bantulah. pleaseeee :(