Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, October 05, 2009

Masa sudah semakin hampir..

Masa kecik2 bila ujian sudah hampir,
mula gelabah bukak buku..
Macam tu lah perasaan saya sekarang.
.
Masa kecik2 bila kerja rumah kena hantar esok,
tapi belum siap lagi..
Macam tu lah perasaan saya sekarang.
.
Masa kecik2 hari minggu dah nak habis,
tapi kasut sekolah tak basuh lagi..
Macam tu lah perasaan saya sekarang.
.
Kecik ke besar, perasaan tu tetap ada.
Yang beza nya, masa kecik2 perasaan putus asa tidak pernah wujud.
Tapi sekarang ia menghantui diri.
.
Syuh jauh2, jangan kacau saya!


6 comments:

noor afzan said...

betui2..
bile besar cenggitu le~

Hami Asraff said...

sy pon mengalami perasaan yg sm dgn kamoo d saat ini.. huhu~ :(

cHeRyNa PiReS said...

jangan putus asa...tak baik! cuba lagi tau~!:)

* nywayz, sha nak tanya, kenapa sha takleh link ke blog ini agaknye? tak kuar kat bloglist:(

haja said...

rajin sikit cik qemm..
nanti cikgu marah

yayaHarry said...

chaiyok2 qemmal :)

Cik Qemm said...

afzan,
makin besar makin ntah pape ek.haha..

hami,
ade kwn yeay!
haha cemane kite ni hami?

sha,
tak tau la tp sbb qemmal gune template lame ke? tapi ramai yg ngadu cmtuh :P

aja,
baek cikgu.

yaya,
thanks!