Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, August 07, 2009

Selamat Hari Lahir, yang terlambat!

Wah, rasa lame benar tak berceloteh di blog sendiri.
Kali terakhir membuat catatan ringkas Isnin lepas.
Agak sibuk dengan kehidupan harian.
.
Mencari duit poket salah satu faktor kesibukan.
.
Baru2 ini pembentangan,
kena kondem (tak dapat recall perkataan yang sesuai).
Turun sebentar motivasi saya.
Bantut sebentar pemikiran saya.
.
Baru hantar satu kerja rumah.
Tapi bila dah hantar, rasa tidak puas hati sebab tidak buat yang terbaik.
Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada guna.
.
Huh, berleter tiada guna, kembali ke tajuk asal.
(Kalau ujian esei tentu dipangkah besar keluar tajuk pada pendahuluan)
.
Kelmarin dulu (Selasa) adalah hari jadi Cik Santi.
Malas berbicara panjang, gambar sahaja saya selitkan..
Tadaa..

Chocolate Banana. Kek ni Pumpkin tolong beli tau.
Terima kasih ye.
:)
.
Santi the birthday women.
Tengok die cucuk lilin kecik 2 je, perasan mude.
Kasi can la..
.
Cik Yana, tatau la ape yang buat dia tersenyum lebar tu..
:)
.
Jenal, dari pandangan sisi..
.
Shasha and Yamin.
Susah nak amik gmbr still Shasha ni, hyperactive.
.
Jejaka2 merah.
Alan & Kerol..
.
Pumpkin and qemm.
Ok, qemm gelap sebab di bawah lindungan Pumpkin.
Tapi elok jugak, sebab muke penuh jerawat.
Haha..
.

Hadiah untuk Santi.
Versi dulu2, saje nak mengimbau zaman muda remaja :)
Sweet 24 Santi!
.
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
I love you!

6 comments:

Mommy Prince said...

HaPpY BirThdAy To Santi Jugak ~

Ideologi Hidayah said...

qemmal.. en. pumpkin dgn ko mmg satu Uni yek..? dah lama nak tanya.. tp x tertanya2.. haha..

Cik Qemm said...

dayah,
hehe tidak ler cik dayah.die skang study di poli ipoh,tapi on practical kat penang :)

yayaHarry said...

happy birthday to cik santi too :)

apeqchan said...

miss santi
happy birthday!!!!
nk pi pau org blanje kek santi le....

Cik Qemm said...

apeq,
eh tade org blanje ler.die tolong belikan jew.hahaha.

awk la kena blanje.