Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, July 16, 2009

Pasar Malam

Dah hampir sebulan pasar malam ni dianjurkan.

Pasar malam ni pasar malam paling dekat dengan rumah saya.

Nak jalan kaki pun boleh, tapi jauh sikit la jalan kaki.

.

Saya tahu pun lepas tengok banner ni.

Ahad lepas, selepas ke Padang Brown, saya dan Yana singgah pasar malam.

*aritu kata nak balik cepat tengok mentor.hiks. tapi sempat je*

Pasar malam ni membangkitkan suasana kampung pada saya.

Walaupun ia betul2 sebelah highway.

.


Tujuan kami hanya nak beli rambutan,

lagipun perut kenyang baru lepas makan pasembur.

.

Tapi ada sesuatu yang menarik kami jumpa di sana.

Nak tau apa?

.


Cuba tengok betul2 sign ni.

Ada jual Ais Blender :D

Pasar malam lain ada?

:D

6 comments:

E22E said...

eheheheheh...ice blender...ade warranty x???

noor afzan said...

ice blender..
pergh..
ke ice blended ker?

.mS.hUnNy. said...

mcm best jer penang skrg, mcm2 tmpt boleh pegi..
yg x ade di jual kt pasar malam lain pun ade kt pasar malam kt penang..hikhik

Cik Qemm said...

zeze,
haha tak tanya la plak ade warranty ke tak.maybe next time pegy ley tanya :D

afzan,
ice blended kot die maksudkan.hihihi..

miey,
aa tula.mane nak jmpe ais blender jual kat pasar malam lain :P

Monkey D Luffy said...

ceh

ais blender buat kat rumah ler

hehe

Cik Qemm said...

luffy,

haha :D