Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, July 14, 2009

Metrojaya Warehouse Sale 3#

Saya ke warehouse sale sekali lagi Ahad lepas.

Kali ni bukan untuk beli2 tapi teman kawan2.

*ok, saya tipu, ada beli sikit*

.

Tapi ziarah kali ni tak lama,

sebab dah tau ke mana hala tuju dan orang ramai tak macam 1st visit.

.

Masuk je kena lalu kaunter 'sorok handbag' dulu.

Plastik diguna pakai sebab tengok condition plastic pun dah renyuk2.

.

Pumpkin belek2 wallet, tapi tak beli pun.

Duk usha2 je.

Nak wallet baru ke? :)

.

Yana dan 'tangkapan' nya.. Lol.

Itu untuk parents dia.

Cemana la nak bawak balik KL tuh. Huhu..

.

Kawan2 dan habuan masing2.

Saya lenggang kangkung je :)

.

Selesai di PISA, kami cari tempat hilangkan dahaga.

Mula2 ingat nak lepak Gurney Drive makan Pasembur, tapi tengok cuaca mendung je.

Jadi Padang Brown destinasi seterusnya.

.

Dah sampai sini tak sah kalau tak makan cendol.

Yana yang mula2 nak ABC pun tukar menu.. :)

Cendol ni RM1.50 je semangkuk.

.

Pumpkin plak order ABC.

Tak tau la berapa RM ni.

.

Yana kata Pasembur kat sini sedap, so kami pun mulakan sessi pilih2.

Kalau tak pilih sendiri nanti semua mamak tu bubuh.

So better kita pilih apa yang kita nak je kan.

.


Jeng jeng jeng..

Ni pasembur yang da siap :)

RM6.00

.

Ni pulak pasembur tanpa sayur.

Ada orang tu tak makan sayur.

RM6.00.

.

Masing2 dengan makanan.

Tengok saya punya pasembur macam bukit kan?

:D

.

Kami balik sesudah siap makan, tak boleh lambat, nak tengok Mentor final!

2 comments:

XANABIOTICX said...

pasembur? what's that? but sure does look delish!

Cik Qemm said...

xanabioticx,
erm pasembur ni makanan kat Penang.other states,tak sure ada ke tak.

meh cni la :D

sedapp.