Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, July 16, 2009

Kembang sekejap!

Kembang montot,
kembang hidung,
semua nak kembang tadi!
.
Tunggu lif dengan Deputy Dean (DD),
dia tanya..
.
DD : Eh awak bukan da habis ke?
Saya : Belum, tahun dua. Saya sambung study.
DD : Owh sambung kat sini? Under sapa? Bla3..
.

Conversation tu tak penting tapi nak kembang jugak.
Hehe.. Rasa macam dikenali plak among his students.
Padahal entah2 die saje2 nak sembang sebab boring unggu lif. LOL.
Deputy Dean ni baik tau.
*bukan nak amik ati, die pun tak baca blog ni*
.
Hee tu je nak tulis.
:)
.
p/s : terasa macam duk kat dunia lain bila masuk kelas.
Term yang digunakan memang tak masuk la ngan saye ni.
Saya alien ke diorg yang alien saya tak pasti. Huhu~
.
p/s 2 :
kadang2 senyuman yang kita kasi kat orang tu bermakna bagi hari seseorang.
Macam jugak kes tadi, DD tu saje nak sembang,
saya dah kembang sana sini.
Kesimpulannya, jangan lokek senyum or suara tu :D

8 comments:

noor afzan said...

waahhh..
glamournya kamoo~
best student nih..

santi said...

saya pun suka DD tu.
salah seorang kesukaan saya
hikhikhik...

reef said...

clap.clap. bagus.bagus.
boleh jadi best student nieh.
=)

alya said...

urmm..sape eh?

Cik Qemm said...

afzan,
eh tak glamour la.DD main tegur je tu.

santi,
kita sama2 suka :D

reef,
hehe.amin..
tapi cm susah je.

alya,
dr.Azman :D

alya said...

da agak da dr azman :)
dulu die supervisor kita ms wat research.
t'sangat baik even research kita t'sangat la hancus :D

cik aso said...

dia memang baik~ hehehe.sangat kagum dgn sifat rendah diri dia.tp sy rasa dia tak jd DD dah.. rasa Dr. T yg ganti.

Cik Qemm said...

yaya,
hehe baek kan die :D

cik aso,
eh?bukan DD da?
aritu tgk gak website cs,perasan dr.T jd DD tp ingat dr.A stay gak..
:((