Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, June 01, 2009

Surprises!


Malam tadi sampai Penang.
Setelah seminggu di Gombak.
Owh sekarang pun dah rindu Gombak.
.
Alkisah nya naik bus 5 jam, lapa la perut.
Sampai2 rumah semalam terus buka fridge.
Jeng3..
.
.
.
.
.
Ada 6 chocolate bar dalam peti!
Siap ada tag nama lagi.
Kami ada present dari orang jauh..
.
Semua orang dapat chocolate dari Cik Yaya.
Rajinnya Cik Yaya ni, tengah sibuk dengan persiapan tunang pun still ingat kitorg.
Terima kasih Yaya!
.
Pumpkin & Jepp pun dapat tu!
Tak ke bertuah jadi boyfriend kitorg?
Hehe..
.
Then bangun pagi tadi, dapat another present.
Cik Hajar bercuti di Mersing.
So kami dapat ole2 daripada beliau.
Housemates saya memang suka bawak balik present kalau bercuti ni.
.
Memandang kan saya orang yang pertama tengok hadiah ni,
so saya boleh la pilih2.
Hehe..
.
Saya pilih Pink tembun ini...
Thanks dear!
Muah3.
.
.
p/s: Terima kaseh kepada En.Palie kerana sudi menghantar saya ke stesen bus.
Juga kepada Ojan :)
.





5 comments:

alang said...

haha. 1st time tgk coklat ada tag nama.hehe. Ingat orang je. Benda pun ada nama eh. :)

Cik Qemm said...

haa kt blog ni je ade tau.tmpt lain mane de?
:D

XANABIOTICX said...

saya punya choc mana? :PP

haja said...

haha..saya xtau nak beli apa untuk kamu. maka, itu yang saya nampak paling menarik. rajin2 goreng kepok lekor ye. nanti balik kije saya tolong makan. hehe..

ops lupe. u're welkem

Cik Qemm said...

hehe ape2 yg kamu beli kan pun saya suka.

saya nak meneman cik-yang-bakal-bertunang ke kedai runcit,tak dpt gorengkan keropok lekor untuk kamu.malam sket ya!