Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, June 26, 2009

Pak Li Kopitiam

Ahad lepas saya 'paksa' Kak Leen overnight di rumah saya.

Kejam bunyi nya ya. Tapi in paksarela. :)

.

Malam nya saya, Fikri dan Kak Leen ke Uptown Danu Kota,

tak jauh dari rumah saya.

Sampai di sana, kami berpecah.

Fikri bersama rakan-rakannya,

manakala saya bersama Kak Leen.

.

Selesai jalan2 di uptown, tekak pun haus.

Sambil2 tunggu Fikri, kami masuk Pak Li Kopitiam

.


Pertama kali masuk kopitiam yang 'order dan bayar' dahulu.

.

Saya order Ice Blended Mocha.

Nasib saya baik, sedap ice blended ni.

Sekejap saja saya habiskan.

Macam Maria Tunku Sabri minum tu..

.

Ini Chocolate Ice Kak Leen, kurang sedap.

Nasib Kak Leen kurang baik.

.

Tak sangka kopitiam ni pernah masuk Jalan2 Cari Makan, tv3.

Tapi bagi saya, service kurang memuaskan.

Kami tak makan, so tak boleh buat food review.

.

Kat menu ada sign ni, pastu ada jugak tergantung kat dinding.

.

Ni kak leen, orang suh posing, dia pejam mata pulak :P

.

Suh pose skali lagi, die bagi aksi iklan colgate.

Dah habis minum2, jalan2, mata pun dah ngantok.

Time tu dah lewat malam.

 So kami pun beransur..

.

Dan tak lupa, terjumpa budak koboi ini..

Lain kali la along blanje papa ek?

Aritu tak sempat la yang..

Hehe :)

.


Koboi comot!

:)

10 comments:

najwa hazirah halmi said...

hurm..
pakli kopitiam seksyen 7 shah alam tuh ker..???
byr dlu br makan ek...???
klu kat sek 7, bukan makan dlu bru byr ke..??
blur~

Mommy Prince said...

MCm ku kenal je budak cowboy comot tuh..heheh

Cik Qemm said...

najwa,
erm ini pak li kt danau kota,gombak :)

yg kt shah alam tak pnh msk lg :D

kakak,
sape ek koboi sesat ni?
haha.

noor afzan said...

nak tanay gak..sapekah koboi comot tersebut..?
adeh..

Cik Qemm said...

afzan,
hehe koboi comot tu adik sedara qemmal :)

.MiMiEysYaHiDa. said...

qemm!
that night kite ade kat sblh oldtown tu ha...kopitiam jugak but not pakli kopitiam.yg kt sblh ani sup utara tu..hhaha..naseb ler, kalo x dah kantoiiii..

Cik Qemm said...

miey,
ala u mmg tanak jmpe pun,tu sbb tak jmpe.i kt sane midnight,11-1.

.mS.hUnNy. said...

ala kite kat situ kejap jer..bukan lepak2 pun..gi makan tp dah xsedap, makan sket er ah x abes pun..bukan x nak jumpe la, tp mane la nak tau qemm ade kt kL time tu..

Cik Qemm said...

miey,
erm yela2 :(

dadaly said...

karang dah tukar konseplah.
sowie je klo chocolate ais nyew kurang sedap.
tp klo chocolate ice blend pasti sedap.
betol xtipu...!