Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, June 04, 2009

Jalan2 cari telor.

Dah dua hari saya mencari telor.
Jalan sana, jalan sini.
Duk intai2 telor.
.
Haa.. jangan fikir bukan2 ye.
Saya layan game Hatchlings kat facebook la!
Cik Yana housemate saya la duk racun main ni.
Game ni dah lame saya tahu, tapi tak rasa nak main sampai la 2 hari lepas.
Yana memang terer influence saya main game!
.
Ni la game cari2 telor nye.
Aplikasi game kat Facebook.
Facebook kan macam2 ada.
Memang sesuai dengan orang yang tade keje(mcm saya).
Hahaha..
.
Tapi telor2 ni kalau dah menetas mengeluarkan output yang pelik.
Cuba tengok menatang ni..
.
Rupe macam kucing, pakai baju askar gamaknya.
Comel la jugak.
Tapi kalau kanak2 la main game ni,
tak ke diorang ingat nanti kucing bertelor?
Huhuhu..
.
Pesanan untuk adik2;
Kucing tak bertelo ye adik2,
kucing beranak.
.
Binatang2 dalam aplikasi ni comel2,
dan juga pelik2.
Hanya sekadar untuk bergumbira.
Jalan2 pegy page Facebook orang, curi telor.
hehehe..
.

Ke developer game ni dapat ilham dari Pokemon ek?

.

si biri-biri bunga2.
.

Ada jugak telor special edition.
Yang unik tu siap ada telor pasport!
:)
.
Boleh tengok ranking jugak tau.
Saya baru main 2 hari,
jadi tidak seberapa la tempatnya.
.
Tapi berapa lama sangat la saya boleh stick dengan game ni.
kita tunggu dan lihat!.
.
Daa~


3 comments:

ehsan said...

mana along dapat game ni

yayaHarry said...

ehehe..b'tambah tempat kita carik telor :p

Cik Qemm said...

adik,
game ni kat facebook.facebook tu macam myspace.adik nak main ke..hehe.

yaya,
eiks,jgn curik telor kite!