Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, June 11, 2009

Google dan google!

cik Dayah telah memberi task untuk saya google,google, dan google!
.
Peraturan mudah. Guna’kan Google Image untuk mencari jawapan untuk soalan terbabit. Kemudian, guna’kan imej yang terpacul di halaman pertama dan pos imej tersebut sebagai jawapan.
.
1. Umur untuk ulang tahun men’datang.
.
.
2. Tempat yang saya akan pergi untuk melancong.
.
Saya google 'Pulau Tioman bersama keluarga'
Ini yang saya dapat.. :)
.
.
3. Tempat Kegemaran.
.
.
4. Makanan Kegemaran.
.
Nasi kerabu mama..
tapi gmbr ni bukan mama saye punya nasi kerabu ek.
.
.
5. Nama Samaran.
.
Saya google qemmal, keluar gambar ini.
Yang best nye jumpe kat blog Yana yang saya tak pernah jumpe.
Haha..
.
.
6. Warna Kegemaran.
.
Purple & Pink
.
.
7. Bandar saya menetap sekarang.
.
Rumah saya yang apartment hijau tu :)
.
8. Bandar saya dilahirkan.
.
Owh ya, saya anak kelantan.
Lahir di USM Kubang Kerian.
Jodoh dari kecik dengan USM :)
.
9. Bidang Pengajian.
.
.
10. Kelakuan Buruk.
.
Saya pemalas.
Sekarang pun saya malas.
Ada hal yang tak buat2 lagi sebab kelakuan buruk saya ini.
Damn!
.
11. Hobi.
.
Exactly!
.
12. Wishlist.
.
Bile mampu nak beli nie pun tak tau la.
Hmm..
.
Ok, hari ni saya kejam sikit.
Say nak tag Hajar & Kakak.

5 comments:

Mommy Prince said...

cet.. i kena tag.. huhu..

sis gambar baju pink tu slim nyer u.. tudung tu cantek plak..ahaksss

Cik Qemm said...

kakak,
u bukan suke ke kena tag :P

eh mane slim ar,tu gmbr lame.thn lepas kot.haha.tudung tu tudung i beli utk attend wedding u.
:D

XANABIOTICX said...

lol! lucky x ada gambar2 pelik yang pop out. :D

Anonymous said...

aik, kenapa 40D?
patut wishlist : 5D mk II
(silalah google specnye yer)

-CipanX-

Cik Qemm said...

cipanX,

ehehe.
main google je ni. :D

bukan tau spec ape pun :P

abg nk belikan ke?hehe