Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, June 03, 2009

Car for sale.

Ni saya nak tolong neighborhood saya jual kereta ek.
Promosi adalah percuma!
.
Siapa2 di Penang dan berminat, bolh la contact no di bawah.
.
Tapi itu cerita di sebalik cerita!
Al-kisah nya semalam saya ternampak la advertisement ni,
baru letak sebab pagi nya belum ada.
(saya ni suka tengok advertisement board)
.
.
.
.
.
Perhatikan jenis kenderaan yang nak di jual ye..
.

KENSHIL? kerete ape tu?
Maka berdekah2 la saya dan seisi rumah gelak.
.
Kejiranan saya ni penuh dengan orang2 luar negara.
Dari timur tengah nun di sana.
Kancil di eja nya Kenshil.
.
Nah, saya ZOOM untuk kamu tengok puas2.
Hehehe..
.

Selamat hari rabu!




3 comments:

ehsan said...

lawak3...po daa...eja pun salah..

paLie said...

kalu kelishaa?

Cik Qemm said...

adik,
hehe kelakar kan.
pakai kereta hari2 pun salah eja.

palie,
kelishaa ke khelishaa?
haha ape2 aje la.