Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, June 10, 2009

BFF's engagement day!

(menulis entri sambil minum hot chocolate buatan sendiri. Kurang rasa tapi boleh la..)
.
Ramai yang ternanti-nanti entri ini, saya tahu.
Semoga kalian berpuas hati ya.
Maaf di atas kelewatan, saya berehat puas2.Haha.
.
Sabtu yang lepas, 06 Jun 2009.
Bertempat di Pasir Mas, Kelantan.
.
BFF telah selamat diijabkabul menjadi tunangan orang.
Tahniah dan ucapan selamat berbahagia I doakan untuk U :)
Seperti biasa, BFF  saya yang dah sememang nya cun bertambah seri pada hari tersebut.
Merah jambu warna pilihan di hari pertunangan.
.

Dua bentuk cincin disarungkan oleh Mama Yamin kepada bakal menantu nya.
Manis jari Shasha dah ade cincin :)
.
Ayu Shasha kan?
Tapi susah nak dapat shot2 ayu sebegini.
BFF saya ni susah nak duduk diam.Lol!
.
Tunangan Shasha juga berbaju pink.
Menunggu di luar semasa upacara.
Terjengket2 kakinya mengintai si anak dara.
.
Hantaran dari Shasha buat Yamin.
.
Hantaran dari Yamin buat Shasha.
.
Anak2 dara dari Penang memeriahkan majlis.
Sedikit sebanyak kami mengecohkan rumah Shasha.
Yana, Santi, Shasha, Qemm, Haja.
.
Dan kami ditemani 3 jejaka yang sabar dengan karenah kami.
Terima kasih buat kalian bertiga!
Kami tahu kamu semua sayang kami!
.

Jejaka pertama : Pumpkin.
Masih belum bertunang.
Single tapi tak available.
Nampak orang sebelah?
Hehe..
.
Jejaka kedua : Alan.
Yang ini single dan available.
Tak nampak sape2 kat sebelah kan?
.
Jejaka ketiga : Jepp.
Tengok sampai 2 bag di bawa ke hulu ke hilir.
Memang idaman Malaya lah!
Ini pun tak available.
.


Semestinya yang merah jambu berdua ni sah tak boleh kacau.
Tapi saya nak muah3 dua2.
Peduli apa saya.
Selamat bertunang ya kalian!
.


Gambar favourite saya pada hari tersebut.
Cantik!
.
p/s : untuk lebih pictures, sila lawat Facebook saya ya!

12 comments:

haja said...

saya yang 1st..
yeay!!!
u..i punye fevret picture same dengan u..
ayu sey shasha ni aritu
weuw..

pesanan tumpang di blog cik qemm gorgeous saye:
ade ya berkecil hati kerana saya x ke majlis beliau tapi muncul di majlis shasha
maafkan saya..

sha said...

muahmuahmuah.. sayang sgt korang sume!!!!

Cik Qemm said...

haja,
faveret pic sume org kot :P
tgk tgn ar..wakaka.

afif,saye juga minta maaf ye di ats ketidakhadiran saya.

sha,

sayang kamu juga!

munchy's said...

gmbr no 1 tu mcm xcukup sharp je,nape??
pakai shutter speed slow sgt ke??

apeqchan said...

akhirnye saye dpt tgk gamba2 itu...
saye pun suke piccie yg awk suke tuh..
by the way..comey gak shasha in pink...ayu gitu

Cik Qemm said...

munchy,
erk.saye budak baru belaja.huhu.

apeq,
ade lagi pictures.kalau awk dtg cni ley ar tgk.ekslusif punye.hehe

yayaHarry said...

waa..sangat cun!
uhuhuhu...

ehsan said...

along,mama kata kening abg shahrin tebal macam pakistan...
tiba2 ada org tegelhiak kat belakang ni hah..namanya amir..hihi
mama tanya kat adik ngan amir..
abg shahrin encem ker..
along rase encem x...

ehsan said...

ops sori..tegelak la hihi..

Cik Qemm said...

yaya,
sape yang cun?saye ke?
hikhik.

adik,
ewah2 mengumpat boyfriend along ye.pastu gelak2,nak kena nie.

adik rase encem tak?

Anonymous said...

erm...saya sangat sedih sebab tak dapat pergi...uwaaaaaaaaa

saya kena bertugas!...sist..i want to see the pic..semua yg pi pun ayu2..mcm nak tunang jugak lagaknye..hehehhe

Cik Qemm said...

sist, adik2 u memang sume ayu2 :D