Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, May 29, 2009

Tribute to TIKL

Nic ada bagi tau, junior2 dorm Mawar ada post video kat youtube.


So saya pun search la, nak tengok perkembangan dorm mawar.


.


Seronok je tengok adik2 letak video cam ni.


Dulu kitorang tade pendedahan macam ni.


Gambar kat dorm pun berapa kerat la sangat.


Bertuah korang, dapat abadikan kat youtube lagi tu!


.





Maaf ye adik2, akak tempek video korang kat sini.


Saja nak kongsi dengan kawan TIKL yang lain.


.


Dorm Mawar tu macam tak berubah je.


Hiasan tampal2 tu biasa la every year berubah kan.


Siap ada ex-katil saya tu kat video ni.


Haih, bikin rindu.


.


Pastu jumpe la pulak video budak2 APD buat,


Amanat Cikgu Zuraidah.


Cikgu Zuraidah ni tak mengajar saya pun dulu.


Tapi dengar amanat die kat sini buat saye sebak je.


(Even tho amanat ni untuk junior2 batch tersebut.)


.




Last but not least, video tepuk TIKL.


Dulu masuk2 je sekolah ni kena praktis tepuk TI.


Lepas tu macam2 jenis tepuk la pulak muncul.


Tepuk menyampah, ada kan?


Saya rasa sekolah lain pun mesti ada kan.


.


Hmm malam ni malam memperingati TIKL.


Technical Institute of Kuala Lumpur.






.

.

14 comments:

paLie said...

skuad 28 downtown? shesha?
cikgu zuraidah pegi maner ehh?
rindu lak cikgu kimia aku tuh.
satu2nye cikgu yg antar request kt aku. hehe.

zafi said...

well ages tak masuk ur blog!
oh cikgu zuraidah!!!! :) kaunselor suatu ketika dulu!!!

Cik Qemm said...

palie,
ntah tu sume name geng2 diorg kot ek?cikgu zuraidah tak silap ade je jd PK HEM. amanat tu sebab bdk2 ni da hbs spm agaknye..

anyway ko dpt request dr die?jeles.haha

zafi,
hehe..slmt dtg kembali then!
erm u pun ex-TIKL?

diza said...

ish. entry kau nie buat aku rindu sekolah la. hihi.

Ideologi Hidayah said...

huhu.. winduunyerr kat sekolah teknik.. weyh korang.. jom buat reunion..!

Cik Qemm said...

diza,
ahaha..same la.rindu tetibe.
wakaka.

dayah,
reunion?bole2.no probs. :)

zafi said...

Your super duper senior! hahahahaha

Cik Qemm said...

zafi,
wow, tak sangka jumpe super duper senior kat cni.
hehe...

octachoron said...

wah... teringat kisah silam..

Huhu. cik zuraidah apa kabar la agaknya.. harap baik sentiasa.

Dulu-dulu selalu kena marah dgn dia.. tiap kali kuiz, ujian, semua la yang libatkan kimia asik gagal je. dah la sorang2 je yang gagal dalam kelas. huhu

Cik Qemm said...

octa,
aik,another TIKL in this cyber world?
huhu tak sangka ley wt reunion kat cni.lol.

YATIEsakurokawa said...

saya rindu dorm mawar..saya rindu cikgu..saya rindu tepuk ti..saya rindu TIKL..=D

Cik Qemm said...

yatie,
rindu kan skola2 dlu?
:P

lrh said...

sis Qemmal, mungkin akak tak kenal sy kot. hehe. sy pun rindu jugak (nak menyibuk). dtg dr blog kak aini ni. anyway, thanx, sy nak upload vid ni jgk dkt blog sy.. (~_^)

Cik Qemm said...

Ir,

hi adik junior,gembira bertemu di sini.daripada super deuper senior sampai lah super duper junior.

:D