Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, May 14, 2009

Saya menang contest lagi!

Petang tadi, balik rumah je ada pos ekspres depan pintu.

Tapi tak surprise, sebab dah tau ada orang nak bagi hadiah.. :)

.

Al-kisah nya, bulan lepas saya merajinkan diri join contest di GambarHehe,

dan tarikh tutup contest tersebut adalah 9 Mei yang lepas.

dan, saya adalah salah seorang pemenang contest tersebut! *ngee~*

.

Pada mulanya, hadiah untuk contest tersebut adalah voucher makan di Nando's.

Tapi pihak penaja tersilap pandang tarikh tutup voucher tersebut,

maka hadiah telah ditukar dengan $$.

Terima kasih ya GambarHehe!

.


Ni lah sampul yang terbaring di depan pintu rumah petang tadi.

.

Sender: GambarHehe.

.

Voucher Nando's yang dah expired.

.

Voucher RM 5 ni masih belum expired.

.

RM10 yang diganti sebagai hadiah contest.

.


dan keychain orang kuning ini!

.

Ini adalah kali ke-2 saya menang contest semasa blog hop.

Kali pertama adalah Mac tahun lepas.

Kalau ada contest lagi bagitau la saya.

Saya nak masuk,hehe.

.

Till then, chow~

5 comments:

i am innocent said...

ohh sudah dapat ye.. hehe xsabo tunggu sampai ni.. ;p

Cik Qemm said...

a'a sdh dpt smlm.hihi

GambarHehe said...

cepat bagi alamat.. cepat la dapat hadiah.. huahua..

Dosz said...

wah... best betol... mmg gembira hati :p

Cik Qemm said...

gambarHehe,
excited tu bg address cepat tuh :P

dosz,
ehhhh..mestila gumbira
:D