Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, May 31, 2009

An outing with..


the boyz..

.

Sekali sekala outing dengan adik2 seronok jugak.

Kami tiga beradik ke Alpha Angle semalam.

Tujuan asal nak redeem birthday kupon mama je.

Dah banyak hari nak pegy tapi tak kesampaian.

.


Ini la kupon yang di tebus tu.

Dapat kat qemmal, mama bagi. Ngee~

.


Kami bertiga la yang tebus kupon tu.

Then adik2 qemmal sempat la main game.

Tapi diorang ni tak reti main, takley beli token banyak2, rugi.

Haha..

.

Tengok gelagat diorang main.

Penuh konsentrasi!

.

Dan kami tapaw Big Apple :)

Beli half dozen cukup la untuk family kecik kami.

.


Salah satu donut yg kitorg pilih, White Forest.

.


Kisah outing kami tiga beradik.

Jap lagi qemmal balik Penang dah.

Gonna miss adik2 yang comot ni!
.

6 comments:

Mommy Prince said...

Jambu nyer budak baju putih tu.hikhik.mau pulak dia bergambar.wahahahahha

Cik Qemm said...

hakhak jambu ke? yg bj mrh tu tak jmbu? :P

i pakse die la sist.hehe

Afif said...

mmg confirm adik2 qemmal..idung same..hehe..=P

Cik Qemm said...

dlm byk2 mende,idung jugak yg diperasan nye.huhu

Afif said...

prasan sbb unik..;P

Cik Qemm said...

erk!