Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, May 25, 2009

Karaoke dalam kenangan



.

"Karaoke has been my passion."

Haha lawak la plak buat statement cam tuh.

Tapi saya pernah la rasa addicted dengan karaoke.

Budget suara sedap macam Ella la.

Hehe. Tapi bile karaoke selalu syok sendiri pun.

Biar la orang kat tepi2 nak kata apa.

.

Masa dalam bilik karaoke melalak tak ingat.

Suara-sumbang-mambang pun tape.

Bila keluar bilik karaoke haruslah buat muke confident.

As if suara-sumbang-mambang bukan kita yang punya.

.

Tapi sekarang,

atas sebab-sebab tertentu,

saya kenakan self-punishment.

No more karaoke sampai lah pada masa yang ditetapkan.

(masa hanya akan direveal lepas self-punishment selesai)

Puasa karaoke sementara waktu.

.

From now on (sampai habis puasa), saya hanya boleh menyanyi2 di depan lappy.

Housemate sekalian, sila tadah telinga anda ye.

.

Entri ini tercetus apabila Si comot Nic ajak saya karaoke sekarang.

Dan sadly, saya tak dapat join.

.

Maafkan saya belog ini terumbang ambing bahasanya.

Nescaya pencinta bahasa benci saya, ampun!!

.

.

p/s: ada orang service Elken datang rumah.

Sekali lagi orang tanya mama cikgu ke?

Tengok, kan saya dah kata ramai yang ingat mama cikgu.hehehe..

No comments: