Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, May 11, 2009

BFF's birthday!

It's my BFF's birthday, who soon to be Yamin's fiance.

11 May 2009.

The 24th birthday.

.

As always, mesti ada celebration, even a small one.

Tapi yang best nye, party kali ni was sponsored by herself.

Makan2 shasha belanja.

Without knowing yang kitorang nak celebrate her birthday.

*wink*

.

Semalam Shasha masak nasi kerabu.

Sedap!

.


Her birthday cake, black forest.

Glad she loves the cake.

Sebab kitorang beli cake kecik je, 

berdasarkan pengalaman, kek selalu tak habis.

.

Birthday girl.

Dia pun dah penat time nie.

Tuan rumah yang buat house warming, but end up with her birthday celebration.

.

Lumayan tak nasi kerabu shasha?

Mesti ada yang jeles tu..

Hehe..

.

Birthday girl with chenta hati.

Yamin, please take care of her, cause I love her.

You know that kan Yamin.

Muah2 Yamin.

:)

.

Her birthday gift.

Shasha, u pakai sampai habis licin tau.

Jangan simpan pulak.

Nanti kasi berseri2 awak tu.

.


And last but not least, our special guest from KL.

Macam tau2 ade celebration die muncul.

Hehe. Siap dengan jug kat kiri kanan tuh.

.

Dear Shasha my BFF,

I love you as always.

pretty sure you know that.

Happy Birthday dear!

.

p/s: sian u sakit perut eh harini. sendiri masak pun sakit perut ke? hehe..

7 comments:

paLie said...

owhh nasik kerabu....

Cik Qemm said...

aku dah agak,ko mesti jeles.yeay!

yayaHarry said...

ini la dia orang yang jeles.
bila time masak2 je kita mesti tade.
uwaa..sedap nye nasik kerabu tu.
btw..happy birthday shasha :)

paLie said...

trigt seyh mak qemm nye nasik kerabu..
ishh..

Shewa said...

oh..mmg cedap :D
hepy birthday to sha..

apple sold out said...

soon to be yamin's?
when?
sha dh plan ke?

Cik Qemm said...

yaya,
hehe yela awak tu jauh sgt gn kitorg.cemane?hehe.

palie,
nanti aku wt party nasik kerabu lagik ek?insya-allah.

shewa,
die ni sume pun sedap.hehe.

apple,
yela skang bf lagi.hehe.
when tu kena tanya tuan punya diri.
:D