Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, April 13, 2009

Sushi Bonanza!

Start hari ni Sushi King buat Sushi Bonanza.

4 Hari kot promotion ni, semua plate RM2 (tapi yg rice based shaja ye)

So kami pun ke Sushi King E-gate untuk lunch.

Saya dan Hajar pegy awal sket, sebab kena queue panjang.

Before tu saya call dulu tanya ramai orang tak.

(Dulu saya pernah keje kat sushi king ni,hehehe )


Ni poster kat luar restoran. Hanya pemegang member card Sushi King je boleh enjoy promotion ni, tapi bole bawak 5 orang kawan. Saya pun tak ada kad, sebab Yana dah ada :D.


Ni punya la ramai orang beratur tunggu turn. Kena tulis nama kalau nak masuk. So datang2 terus tulis nama tau!

Sementara tunggu turn tuh, macam2 gambar saya amik. Ni saya dalam cermin :P


Ni time dah kenyang ni, ntah brape banyak saya makan pun tak tau la. Tak kira, sebab ada orang belanja. Jeng3. Hehe..

Ni la si pemurah yang belanja lunch kitorang. Al -kisah nya hari ni birthday dia, semalam kitorang dah celebrate kat rumah saya, so hari ni dia bermurah hati nak isi perut kami. Thank Jenal, and Happy Birthday! Haa.. baju pink tu birthday present die. Comei kan Jenal pakai tshirt pink :)


Ni burger saya pilih untuk Birthday Boy. Even time tu die da almost kenyang, dia layan kan jugak saya ni. Sian die.. tapi sedap kan Jenal?



Ni Yana, budak comot yang ada kad Sushi King. Dia posing ni after habis makan, time tu dah tak ramai orang queue, sebab dah hbs lunch hour pun. Kalau sape2 yang tak keje, datang time office hour tau, baru syok, tayah queue panjang and nak makan pun banyak pilihan. Kalau datang malam sangat tak banyak pilihan dah, sebab diorang dah nak tutup restoran.


Oh ya, ni la birthday cake Jenal, tapi celebration nye semalam, kitorang masak2 kat rumah and jemput kawan2 datang , kire surprise party la. tapi tak tau la kalau2 Jenal tak surprise.Huhu..

2 comments:

Wan Fara said...

sukee sushi kingggg
uhu tapi card dia kua skali je sthun
mse hujung thn. cis betul
apalinng ske smoked salmonnn~~~

Cik Qemm said...

fara,
ehehe.sushi king best kan.akak pun tade kad,harapkan housemate je ada :P