Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, February 15, 2009

Cobaan..


Dah sebulan lebih kot tak ziarah mcDonald.

Sejak-sejak tengok sedara kat Gaza dalam tv tuh.

.

Agaknya ramai dah blacklist mcDonald, 

tu mcDonald buat potongan harga untuk certain meal time lunch.

Sungguh mengiurkan diorang goda.

.

.

Agak-agak sampai bila boleh ku tahan tengok iklan mcD ni hari2?

Tuhan, kuat kan la iman ku~

huhu..

7 comments:

tajudin said...

kekalkan, cuba bertahan. teruskan je, kalau teringin jugak nak makan, pi kat kedai burger, suruh abang tu baut special punya, letak sikit lada hitam...

paLie said...

mkn nasik lg bes lar weyh..hehee

purplechoc said...

tajudin,
hehe depan umah ade kedai burger.rase2 akak jual burger tuh nti jd mangsa :P

purplechoc said...

palie,
yela nasik lg best.ko mkn mcd tak?

haja said...

sye terpakse menziarahi mcD last saturday..the safest place in terminal larkin at 5.00am..huhu

paLie said...

dh lamer gk xmkn mcD..last gi thn ujung taun lpas kot...

Lily.Lulu said...

akak belasah aje
makan jugak sekali sekala
habis tu dah tekak tak leh tahan
nak jugak makan sedap2
hehehehhee
:D

x pe
RM6 tu kire ok la jugak kan