Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, January 22, 2009

An award from sista

Online je terus di buzz oleh kakak. Ingat kan nape la, rupenye die nak bg award :)

Thanks kak!

So here's the award. Comel je, saye suke!

Rules:

Citer kan apa yang korang tahu tentang penyampai award ni dan sila bagi 10 fakta tentang diri korang.

So the first rule, kena cerita pasal kakak la ni kan. She's my lovely cousin. Kitorg memang close dari kecik. Dulu mase kecik2 kalau cuti sekolah je suke pegy umah die. Skang pun suke g umah die,kalau hubby die outstation, I g lepak umah die.

Mase kecik2 die ni nakal banyak3...hehe. Tapi da besar ni dah jadi isteri orang ni ayu sket la :P

Kalau nak citer pasal kakak ni 3 post pun tak cukup. So kalau nk tau byk pasal die, boleh visit her blog k :)

.

.

Peraturan kedua, bagi 10 fakta tentang diri sendiri. 

1. Tahun 2009 ni umur dah menjangkau 24 thn. Pejam celik da nk mid twenties. Tapi still awet muda ya :)

2.Maseh belajar lagi walaupun umur dah 24 :P

3. Suke menyanyi. Nak2 lagi time stayup & housemate sume dah tito. Tu diorang tito lena sebab ade background music.Hehe..

4.Malas nak bangun pagi. 

5.Nak sangat join dinner TIKL!! tapi tak de rezeki :(

6.Suke berangan nak future yang cerah (ada ke yg nk future tak cerah?huhu)

7.Suke mencube especially part makan. Tapi kalau tak kena selera, 1st and last la makan food tu kan.

8.Dah lame tak topup nombor maxis.

9.Tak sabar nak balik umah pass Tini Tinot kat adik.

10.Sekarang jarang boleh blogging.Bile ade idea sibuk pulak, time tak sibuk takde idea. So maaf kalau jarang update ya!