Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, October 15, 2008

Big taste, but with a 'cap ayam' brand

Just a quick post to update my blog yang dah lame terbiar.
.
Nak share gambar sebotol sarsi.
Big taste, kalau bukak sebotol mesti nak bukak another.
Luckily masa tu auntie qemmal beli a dozen of this drinks.
.
We wonder what is the brand of the drink,
and laugh out loud when we realize it is a 'Cap Ayam' brand.
.
The moral of this picture is,
don't judge a drink by its brand.
Even 'Cap Ayam' pun sedap tau!
.
Picture ni qemmal amik masa ramadhan yang lepas di kampung.
Air sarsi di jadikan juadah berbuka kami.

4 comments:

Dayu said...

betul2..jangan memandang rendah barangan cap ayam tau
tapi air botol ni mmg favorite
time sekolah rendah dulu mmg suka beli, murah je...

13may said...

cap ayam ni dah kira cukup baguih tau :D

reeF said...

bukan ke cap ayam nieh
yang sardin punye cap?
paham ke?
haha

p/s= cap ayam bukan bagus eh? macam terkenal je.
haha

Lily.Lulu said...

air nih time event2 underground ke ape sume tuh mmg banyak jual .. dan mmg sedap