Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, September 03, 2008

Salam september

Saya ada satu masalah.
Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri.
Saya juga ade power untuk ignore apa yang orang cakap kat saya.
Tapi masalahnya, saya tak perasan.
.
This thing happens pada situasi tertentu,
.
1. Masa belajar. Apa yang lecturer cakap akan keluar tak sempat singgah dalam kepala otak saya.
.
2. Bila saya merasakan apa yang disampaikan tidak penting bagi saya. Tetapi masalah nya, ia penting bagi orang yang berbicara.
.
Mungkin, saya bukan pendengar yang baik.
Haish~
.
Sudah masuk bulan september rupanya,
bula hari lahir saya.
September 2008 juga adalah bulan ramadhan,
jadi saya menyambut hari lahir di bulan ramadhan.
.
Apa-apa pun,
Salam Ramadham semua!
Hari ini hari ketiga puasa, saya puasa penuh 3 hari. Hehehe..
.
Tata for now,
muah!

8 comments:

:FaMiEyiNLuRvE: said...

Qemm cyg, mungkin anda juga terkena sindrom seperti saya, hilang ingatan jangka pendek..

nanana-ne said...

beb.

tapi ko sgt terer arah jalan raye dan kedudukan kedai dlm bangunan.

:) off set la yg not a gud listener tu.

tapi kan. a gud listener doesnt have to be someone yg boleh absorb every word she listens to, matter of fact, it's gud enuff yang anda willing to listen.

:) nevertheless. you're a good friend to have dear!

paLie said...

lbeh krng lar masalah ko ngan aku.. ;p
kire ok lar otak aku leh catchup sket2..igtkn dh brkarat abeh...

aku pn xtggl pose ngan tarawikh skali ahh..aku lg hbat.. XD

Pocket said...

satu kemampuan diri yang baik kerana anda mampu dengar azan masuk telinga kiri dan keluar telinga kanan, langsung meneruskan makan sahur anda :) heheheheh

selamat berpuasa untuk anda juga :)

purplechoc said...

miey,
hilang ingatan ke?
bukan la :)

yan,
hehe aku ingat jalan n kedai yg slalu pegy je :D
nampak sgt kaki jalan ek :P

anyway thanks.u're a gud friend too :D
muah

palie,
wah bravo2.hope ko pose full n tarawikh full gak.amin..

pocket,
wargh,takde la sampai begitu sekali.huhu

fARHaNALiCiOus said...

aha..
sama la kite..
bulan september jugak..
selamat hari lahir~

ears said...

ahaha brthday di bln ramadhan bnyk hikmahnye. blh berjimat haha. ha msuk tlinga kanan, kuar tlinga kiri takpe. jgn masuk tlinga kanan, kuar kat idong.sirius tu haha

purplechoc said...

farhanalicious,

happy birthday kt awk.. :)
virgo la kan?

ears,
hehe berjimat ek?
insya-allah..

isk3 kes ape kuar kot idung tu?