Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, September 27, 2008

I'm Home!!

home is where the heart is

Baru je sampai KL.
Lupe plak kt umah ade wireless, so still boleh blogging la.
Semalam qemmal & housemates berpecah pulang ke kampung halaman masing.
Start from Hajar balik Segamat, Yana terbang ke Putrajaya, Santi naik belon ke Sabah & Qemmal balik Gombak :P
.
Skang baru lepas sahur, and qemmal baru je sampai KL 3 jam lbh.
Macam-macam makanan untuk bersahur mama sediakan.
Meriah betul.
Ada puyuh bakar,sosej,puding,cornflakes,coco crunch,buah.
Selalu sahur ala kadar je, kasi cukup syarat.
.
Lepas sahur adik2 qemmal tunjuk baju+kasut raya diorg.
Terasa raya semakin dekat.
Qemmal nye baju raya tak beli lagi.
Hari ni baru nak pegy beli.
Last minute shopping.
.
Semangat raya dah datang ni.
Kawan2 dah ada baju raya?

6 comments:

apeqchan said...

saye da ade!!!
hihi..
smbl angkat tangan

Pocket said...

pocket masih belum beli,
tak suka sangat beli last minute nih,
hate the crowd.
but i guess i have to do it anyway lah kan :)

SelamatAriRaya
MaafZahirMaya :)

hyfa hasan said...

raya kat KL kew??
emmm x blk kmpg kew??
pepepun selamat hari raya k..

paLie said...

aku xder bju raye..duet xder..huwaaa~

lily.lulu said...

Selamat Hari Raya qem
:)

purplechoc said...

apeqchan,
hehe awk suke la tuh.mcm kanak2 riang :P

pocket,
tula kena face the crowd.
tapi nak buat mcm mane kan,kena la jugak.huhu

hyfa,
tak la,blk klate :)
slmt hari raya kembali

palie,
yo la tu tade duet.ko kan org kaya.haha

lily,
slmt hari raya kembali :D