Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, July 15, 2008

Back to school !

Classes dah start for two weeks.
Tapi class qemmal tak pack macam zaman dulu-dulu.
.
Ada satu class je sehari.
Tapi boring jugak hari-hari macam ni.
Kena cari hobi baru ni,kasi tak boring.
Most of classmate qemmal foreigners.
Brape kerat je Malaysians.
.
Hari-hari pergi kelas jalan kaki dalam 20minit.
Pikul bagpack, bertemankan sekaki payung.
Tak lame lagi kurus la saye.Hehehe..
.
Gambar kat bawah ni qemmal amik dari website school.
.
Cube cari mane saya.. :)
.
Kawan-kawan, doakan kejayaan Qemmal!
Hehe, macam pergi mane je.
.
Tata for now!
.
p/s : saje selit link Sony, moh main game!

7 comments:

paLie said...

mane ko beb??
yg pkai purdah tuh ker?? hahaha ;p

shewa said...

slmt study cik qem :p

:FaMiEyiNLuRvE: said...

qemm yg pakai tudung itam cmpur puteh tu kot..atash sket

Lily.Lulu. said...

selamat kembali ke alam belajar
:)

study rerajin k !

Pocket said...

wah! stud kat mana tu sampai malaysian sket jer?
namibia?:)
heheheh

besh apo tgkk gambo tu, kenapa tak duduk depan?:)

purplechoc said...

palie

ade ke yg pakai purdah tuh.

teeet,salah!

shewa

tenkiu cik shewa! :D

miey

teet!
miey pun salah.tu dr.shahida tak silap :P

lily

terima kasih kak lily :D

pocket

namibia?
haha.di bumi malaysia sahaja,tapi ketandusan malaysian.

ni briefing jer,mase class baru duk depan :)

13may said...

awat gambaq kecik sgt???

hehhe...selamat belajar :)