Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, June 30, 2008

My 4th visit to..

Wiliam!
.
minggu lepas, hari terakhir di KL sblm berangkat ke oversea.
Oversea saye tak jauh, di Penang cuma.
.
Bob buat open table sebab dia juga tinggalkan KL.
Misi beliau di Melaka.
Maka destinasi lepak2 kami di Wiliam.
Agenda di Wiliam semestinya makan2..
.
Inas dan kwn2 nya smpi dulu dari kami,
So diorg da order dulu.
Each of them order 1 plate.
Tapi berkat kesungguhan mereka, alhamdulillah tak membazir :)
.
Kami yang TER-lambat ni order secara berhemah.hehehe..
.
My strawberry banana. Rasa banana mengatasi strawberry.
Chicken Premium . Sedap! Nak lagi Bob :D

Inas punya Spagheti Seafood. Mereka2 kata macam akuarium.

Spagheti Chicken Carbonara with Mushroom

Tu je gambar yang sempat snap. Huhu.. Lagi satu meal kitorg macaroni cheese, tapi cheese kurang melimpah kali ni.

Ada banyak cite nak share ni, tapi masa plak tak mengizinkan nak update selalu. Huhu. Anyway, qemmal da kat Penang since last Friday. So from now on, qemmal akan update di Penang plak :D

No more Wiliam at the moment.

Till then,tata~

2 comments:

Lily.Lulu. said...

qemmal gi penang sambung study sana ke atau ape . .???

merasa dlu makanan kat william eh sebelum berangkat .. kang rindu la pulak kan ..

hehehe ...
dah lama x makan chicken premium
rindu lak rasanya
:D

purplechoc said...

hehe qemmal sambung study kak lily :D

doakan qemmal berjaya!

tu la kang rindu kt wiliam plak,tp cm da rindu je nie :P