Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, June 15, 2008

i was sick..

..but then i was ok just after Pqah's invitation to William (big grin).
.
It was yesterday,
pagi-pagi bangun dengan rasa badan tak sihat semacam.
Telan sebijik panadol.
A few minutes later, Pqah sms
"Eit Qem, free tak arini, pegi William nak?"
.
and my answer was simple,
"wakaka ok je, kol bp?"
.
After short smses, pergi la kami ke William.
Qemmal, Pqah & dear Baie.
.
Like usual, qemmal suke jadi customer yang awal2..
Rasanya semalam kitorg 1st customer kot :P
Before gerak qemmal da pesan kt Pqah tengok menu kt blog Lily :)
Takut blur2 je nak order.
.
Tapi sampai2 memang pun blur.
So qemmal order je la..
.
seperti biasa.. Mango Blended (baru perasan ada kewujudan tembikai dlm mango, before ni sape mkn ek?) = RM 6
Baie order.. Orange juice = RM2
Spagheti Chicken with mushroom = RM15
Macaroni & limpahan Cheese = RM20
.
Lepas makan kt sini for sure perut kenyang giller,
perlu bergerak-gerak untuk sedap kan perut.
So, kami pun ke One Utama untuk window shop.
Nasib la qemmal tak bawak cash, naluri da agak mereka2 akan bawak qemmal jalan2.
.
Lepas jalan-jalan tak beli apa-apa,
(nama pun window shop kan)
kitorang pun balik.
.
Tekak rasa dahaga ingat nak drive tru mcD tapi we end up kat..
Old Town White Coffee Tmn Melati,
one of my fav spot.
.
Baie, with her phone.

Qemmal & pqah.

.


pqah's, qemm's & baie's
.
By the way, it was yesterday's story.
Hari ni hari bapa and at the time being, qemmal still kt umah.
Nak buat apa ye arini?
.
To abah, En. Wan Remeli Wan Jusoh and all fathers in the world,
Happy Father's Day!
Muah!

10 comments:

Lily.Lulu. said...

rindunya nak makan kat william .. dah bape minggu x gi nih ..

qem .. kalau mango blended besar, baru dia akan buuh tembikai ..

:)

~BEE~ said...

sbb qemmal ler aku dah x kisah nak jadi gemuk..asyik tunjuk mkn2 jer..huhu..qemmal nanti bg add william k..tq in advanced..hiks

paLie said...

arghhhhh!!!!

[X_x] <<----- muke kempunan william~

:FaMiEyiNLuRvE: said...

sebab, sebelom nih die ade nata de coco kan..tadek tembikai..tu menu br la tu kot..hehhe

13may said...

aikkk??? gambaq mcm sama ngan blog sapa ntah tadi...

Dayah said...

Qemmal..aku kan kalau bukak blog ko jadi lapar la..haha!!

ha..bile nak bagi direction gi william nie..teringin plak nak rase makanan kat sne..:P

Pocket said...

tang minuman dalam botol cam botol jam tu yg besh tuu...
eheh:D

nisux said...

qemmal,air kamu di old town adelah nanyang eh? sedap kn..
old town tmn melati je yg dpt buat sedap.
tmpt laen tak kaw sgt.

purplechoc said...

lily
aik? pelik ni kalau duta wiliam rindu kt wiliam.hiks..

owh kalau besar jeke ade tembikai. aritu pumpkin mkn hbs kot tu tak perasan :P

bee

hahaha tunjuk gmbr makanan bg korg meleleh sket :P

erm nk jln ke.akan ku ikhtiarkan.

palie

meh bob aku bwk :D

miey

bukan la miey,kak lily kate kalau besau br ade.mase pegy gn miey tu kan kite order mango kecit.

purplechoc said...

13may

gmbr same gn pqah kot.kitorg kan pegy same2 :D

dayah

hehe lapar plak die.

insyaallah aku bg direction ek.

pocket

botol tu la yg special.ntah botol ape la tuh.hihi

nisux

erm tak silap aku order hazelnut ape ntah.lupe.tapi sedap la :D