Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, April 01, 2008

sunday evening


entri ini agak lambat,
saya sedikit sibuk.
gambar-gambar di bawah adalah aktiviti pada ahad yang lalu.
.
saya ke timesquare,
tujuan utama adalah untuk menonton wayang bersama rakan-rakan.
watak-watak yang terlibat adalah :
qemmal, fariza, syira, zaim & harith
ramai rakan-rakan terpaksa batalkan temujanji dengan kami atas sebab2 tertentu.
contohnya zubair, yang berenang-renang di pool.
.
aktiviti yang pertama adalah :
mengisi perut di food mall.
ini kali kedua saya melepak di food mall ini.
pilihan food tak banyak, tapi kerusi banyak :)
kami memilih tempat yang boleh melihat pemandangan.
.
ini fariza bersama ice temon tea & nasi goreng
.

ini zaim, dia diet.

.

sejurus selepas aktiviti makan-makan,kami menonton filem konon-konon seram, deadly ghost.menyesal saya tonton! setengah jam pertama adalah aktiviti nganga2 dalam panggung. kemudian mula rasa mengantok tapi saya kuat kan diri agar tidak tidur dalam panggung lagi (saya mempunyai habit tidur dalam panggung, sangat rugi bila difikir2 semula)


.

oh ya,tiket ada 5. tapi dalam entri ini cuma ada gambar 4 orang, Harith tiba sebelum kami masuk panggung, dan chow selepas menonton.

.

habis menonton kami kehilangan arah tuju. jadi kami ke Shabu-shabu Train. Restoran steamboat. Aktiviti makan-makan kedua :D

.

.

ini saya & fariza

.

ini pula syira

.

pelayan di restoran ini orang asing. Susah nak berkomunikasi. Makanan ok, berpatutan dengan harga. Kami tergoda dengan free desert & ice cream, unlimited. Tapi ice cream nya sangat la keras untuk di scoop..

Sekian cerita ahad lepas.

5 comments:

:FaMiEyiNLuRvE: said...

ni bukan steamboat kat johnny ke?
meleleh..
=(

nanana-ne said...

weeeweee. :)

cant resist to hv tummy cracking to see that choc milkshake.

euw.

Diza said...

eh, aku pun pegi times square ahad ari tue.

;p

purplechoc said...

[miey]

bukan johnny mie,johnny nye theme color ijau, ini merah :D

qemmal suke johnny lagi.huhu..
tp kalau nk save sket shabu-shabu pun ok da.

[yan]

hehe,nampak sedap, tp tak brape sedap. secret recipe nye better.

[diza]

eh? pegy gak ek. ko tuh kecik so chance nk nmpk tu kurang la.huhu

:FaMiEyiNLuRvE: said...

eh..johnny kaler ijau eh..xpenah perasan theme kaler ape..cume yg igt rsnyer kaler die nyer dapur steamboat tu kaerl merah..
almaklumlah..