Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, April 21, 2008

mengisi mase lapang~

Semalam patutnya saya di rumah menunggu tetamu.
tapi tetamu2 saya tidak jadi mau melepak di rumah saya.
jadi sejurus mendapat sms cik miey,
saya bergegas ke Taman Harmonis,Gombak.
Saya heret skali adik bongsu saya.
Cik Miey menemani En.Abe nye bermain paintball.

Sepanjang saya tinggal di gombak ni,
tak pernah pulak saya tau ade port paintball tersorok di dalam taman perumahan.
Mungkin saya sendiri bukan peminat paintball.

Di dalam hutan itu, sesungguhnya banyak nyamuk2 yang dahaga darah.
Jadi kedatangan kami memang dialu-alukan oleh mereka.
Adik pun merungut dengan kehadiran serangga muncung tajam itu.


saya posing bersama ntah-siapa. saya hanya jurugambar

adik bongsu saya, saya rasa dia kena sapu fair and lovely la :P

cik miey, dengan aksi comel sebagai jurugambar. dia senyum disebalik mask itu

teringin juga saya main permainan kejam ini.
macam dalam counter strike plak aksinya.
tapi saya rasa, kalau saya join saya hanya akan bertapa di bangsal.
menyembunyikan diri sampai tau pemenang, macam saya main counter strike.hehe..

tapi dapat masuk snap gambar pun sudah memadai,
terima kasih cik miey,
sebab bagi saya snap2 gambar guna gadget best itu.
gadget idaman ku.huhu..

pumpkin, i nak camera cam tuh..
huhu..

16 comments:

:FaMiEyiNLuRvE: said...

hohhhoo my dear, thanks for uploading a very3 nice pic of mine..siap boh note tuh ckp kite tgh senyum.xsia2 ah kite senyum time nk amek gmbr tuh..hehhehe...

mehla copy gmbr yg byk2 tu.dlm 1G kot sume skali..

Diza said...

Itu pun gadget idamanku..

soon to be mine, tak sabar nie..

;D

apple [soul]d out said...

i know,dats shasha & yamin.
sha dtg KL x bgtau I.
merajuk ok.

purplechoc said...

[miey]

kuang3.senyuman tersembunyi :D

nti ek i amik pics.

[diza]

wah soon to be urs?
jeles membuak2.nak jugak!!

[apple]

eh apple its not them la. by the way i pun tak berkesempatan jmpe mereka. mereka sgt sibuk :(

apple [soul]d out said...

eh,bukan ke?
ingatkn shasha.
qemm ke?
body same seh.
haha..

purplechoc said...

[apple]

hihi salah org la u nie. tu i la,sebelah tu tatau sape.. :P

purplechoc said...

[apple]

hihi salah org la u nie. tu i la,sebelah tu tatau sape.. :P

:FaMiEyiNLuRvE: said...

aiyooo...muleh silap orang ka... tu la qemm, pakai mask tu terus org xley recognize...heheh

paLie said...

teringin siutt nk men paintball..
tp mhl sgt larr..lgpn xder kaki2 yg join paintball...

dpt wat headshot bes tuhhh XD

Lily.Lulu. said...

wahhh .. xpenah lagi main paintball .. syioknyaa

;D

purplechoc said...

[miey]

hehehe,tula,apple ingat qemmal shasha :P

[palie]

heh teringin gak dier.tu la mahal kan.kalau rm10 ok gak :P

kalau nak main kena cari team,nak ajak aku boley tp janji jgn tembak aku :P

[lily]

syiok ke?hehe.mcm syiok.qemmal pn tak pnh main lg.huhu~

:FaMiEyiNLuRvE: said...

ngerii la men mende tuh(ayat xmow bg korg men)

kalo kene tmbaik nt akan lebam2..
ngeri..ngerii

=D

aNgRiAni said...

hohoho...tak tahan tgk posing² yg mavelesss itewww...hehehehe...tomeyyy and so sweettttt...

purplechoc said...

[miey]

ape la miey ni,die takut nk main tanak kasik org lain main jugak.lebam tu nasib ar kan,da name main tembak2.fadhil nye lebam da ok ke?

[kak riani]

waa siapa kah yg maveless itew kak?
always sweet n simple :P

:FaMiEyiNLuRvE: said...

qemm,
qemm = marvelous,
adik = comey
sweet tu kite amek.ok?

eyhh, nk sweet?ok ah, kite tkr..
miey = marvelous
adik = comey
qemm = sweet n simple

purplechoc said...

[miey]

hehe ape2 jela.ok je qemmal :)

marveles,sweet,comey :D