Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, March 05, 2008

happy birthday adik!

Wan Khairul Ehsan Wan Remeli,
Happy Birthday!
smlm saya pulang agak lewat kerana bertemu janji,
adik ingat saya sibuk beli present untuk beliau.
huhu, sian adik. mlm ni along beli cake for ya k !
:)
.
yang kanan skali ialah adik bongsu saya
.
-------------------------------------------------------------------------
STEP UP
MEMANG BEST!
still remember Step Up which released on 2006.
Watched the movie with my friends in penang.
the whole row was ours,
tergedik-gedik kaki bila movie started.

.

and this year, STEP UP 2 :THE STREET dah released. I watched with Shafa yesterday at KLCC, a quick date with her after keje. I nak tengok cite ni on sunday lagi but the showtime was not ngam with my schedule, luckily at last dpt gak tgk. Robert Hoffman was hot, his smile was damn cute. We both cair bile die senyum. Eventhough the cinema was too cold, i nak pegy toilet pun postponed takut terlepas scene2 best. Cite ni kena ade dlm watchlist kamu tau!

.

wish i was in his arm ganti andie

mau nye sakit badan pose mcm ni :P

ya, i like this scene :)

.

p/s : miey, sorry date hari ni cancel. next time k girlfriend?

5 comments:

reeF said...

kirim salam heppy besday kepada EHSAN...
yang keberape>?
maafkan kerana terlupa
hehe

purplechoc said...

okies,yg ke-11,tp kalau kamu perasan saye tulis ke-10 di gmbr itu.hahaha.
saya pun salah :P

apple [soul]d out said...

hepi bday to ur bro.
sian die tunggu prezent x dpt.
hehe..
besh eh step up 2?
kena dload ni.
hehe..

nanana-ne said...

GAWD. Step 2 sgt BEST kan.

:)

Esp when Moose menari kat tangga playing his phone ringtone for the 1st time Andie knows he could dance.

Cute nye beliau.

:)

U lating lating dgn shafa cik ketua tingkatan kite dulu ke?? hmm, tak penah dpt jumpe die.

purplechoc said...

apple :
hehe,bought his present yesterday.erm best cite nie.if u suke cerita dancing2(not a slow 1),u kena tgk cite nie.download pun ok,ley tgk byk3 kali :D

yan :
ha'a i tergelak2 when moose dance tuh.esp bile saat2 akhir die wt step 18sx.hahaha.

eh,cik shafa ketua tingkatan yek?saya lupe :(
yup,lating dgn si comel itu.