Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, January 04, 2008

it already 2008!

wah sudah terlambat untuk mengucapkan happy new year :(
but anyway,
happy new year everyone!!
erm qemmal kat cyber-cafe nie.
meluangkan mase bersama ruang cyber :P
seminggu dah tak dapat surfing due to some reasons yg tak dpt dielakkan.
.
tahun baru,lembaran baru..
tapi lecturer saye tetap same.hahaha..
pagi ade,petang ilang.
lantaran itu membuatkan qemmal slalu balik awal :P
.
tahun baru,lembaran baru..
but friends ar forever rite?
betul ke?
tak semua kot.
sesetengah tu kwn mase senang je,
time senang cr kite,time susah ntah mane die.
sesetengah tu plak kwn time single je,
bile da 'double' da tak kwn kot.
mcm2 jenis org la kan.
qemmal pun tak dpt pastikan qemmal nie jenis kwn yg mcm mane.
.
anyway,next week will be a gathering with my ex-schoolmate time sekolah rendah.
can't wait to see them live!
slalu jmpe di ruang cyber je :P
opps,i have to go :(
pen-off now.
muah all..

6 comments:

Anonymous said...

terasa gak ayat comel yang berkawan time single tu.. hehehe... sory comel.. kinda busy now days.. need to collect money for my wedding.. skang siang keje, malam pun keje... i dont have time even for my own pleasure... sorry and yes, i do miss u..

diza said...

aku pun ada kwn yg bila dia dah double, kerek je ngan kite.

hihi.

:famieyinlurve: said...

even 'anonymous' tp mcm buley agak je sape..kihkihkihh

~purplechoc~ said...

haha,mcm buley agak ek.ntah la,tetibe terasa plak ek.. :P

:famieyinlurve: said...

tp kn qemm, kite double ke tak pun same gak kan??ihihihi..
=D

~purplechoc~ said...

miey,qemmal tak knal miey before miey double tuh.tau2 je da double.hehehe..

nway miey best je walaupun ade yg bertakhta di ati.

qemmal lak cemane?