Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, November 22, 2006

FERINGGI here we come!!

lame dah tak berpicnic with ma friends.
last time bile ek?
rasenye kt pangkor,with my tutorial friends..
time matriks dulu..
sweet memories 2004 ;p
.
19november
.
btw d picnic's plan start with a fon call from sha laling.at 8pm!
.
sha : u,nanti tanye mama ek ape rempah nk perap ayam for bbq.
me : huh?bbq?bile?
.
bile nk picnicnye?what?esok?then plan kol 8mlm?
me : oh gosh..tak sangke diorg plan gtu2 je aritu nk wat betul2. (dlm ati je ni)
.
but it end up with beli yg da siap jer.senang.hehe.
and after setel membeli-belah di tesco we all pun get ready for d picnic..
.
20november
.
gile nye excited,smpi sume takley..
konon2 blk awl la,nk mangun awl but at last gtu la,tak tito.
then siap2 p prepare all d stuff,smbl2 bekfes.
giller tak sbr smpi lupe penat tak tito bla3.
FERINGGI..here we come!!
.
siap sume,dengan 2kete kitorg konvoi(bley consider konvoi ke?)
ke feringgi la kami.
planning mula2 smpi time matahari tadi lg tp dkt kol 11 gak ar smpi..
byk persinggahan cr ais last2 beli kat khalel jer..
huhu.sampi,cari port lepak,tukar persalinan then..
debush..sorg2 terjun laut.huahua..
sume tak ingat dunia da dlm laut.
bergelak-ketawa kitorg smpi minah2 saleh tgh sun bathing pun tgk kitorg ;)
tapi bile hari da matahari menunjuk kan taring,separuh drpd kitorg surrender.
lapa pun ade time nieh.
panash shiot..tp bg aku,santi,aca dan apeq..
"ape gune dtg pantai kalau takat melabuhkan bontot kat pasir?"hahaks..
so pelagi,kitorg main air smpi lunyai.kikiki..
burn abish ar kitorg.thanks to azri sebab sewakan pelampung even tu utk su sebenarnye.
hikhik..plampung tu sgt berguna.ngee~
.
tak lupe gak thanks to romi n yamin slaku chef tepi pantai kitorg..huhu.
and to ketua chef,sha laling.peace.
nway the trip was great!
even sorg2 burn tp at least make me lupe kejap rase nk blk umah.. ;(
hope there'll b another picnic :D

No comments: