Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, August 21, 2006

USM graduation day!


wargh sgt tension,nape takleh nk upload gmbr kat blog ni?dengki ar..
benci la camni,suram jek page tanpa gambar.. :(
dh la tu,lain stail yg kite taip,lain yg kuar,anehla!
setelah percubaan meng-upload gmbr berkali-kali tp still tak boley gak,
qemmal surrender,so gmbr sume ade kat fotopages qemmal ;p
.
.

20 August 2006 ~ CS graduation day ;
.
and em ma lovely abg raje grad tat day!
congrates :)
ramai gak senior2 yg tak dikenali, tp sbb pakai jubah cs,so bley kenal la..
comel jek masing2..utk sume senior CS,
CONGRATULATIONS !
tak lupe gak abg nain, abg fahmi.. congrates!
.
penat tapi best.bertemankan shewa yg comot,windu kat penang,usm,kak leen,abg raje hm sume2 la..dh setel.for the time being, windu qemmal terubat.ntah bile lg bley jumpe abg raje ek. tp terkilan gak,tak sempat jumpe abg nain :( pape pun,splendid weekend.org kate konvo kali ni hambar, tak best sgt..yeke? ntah sebab qemmal rase biase je.huhu..still ade gerai mkn cm biase2,org jual2 bunga,bear2,baju, bla3..mcm biase je.so nk kate tak best tu takde la,best sgt pun tade la.neutral.
.
alkisah nye qemmal&shewa melepak di bilik salmi (,") thanks salmi~for everything.hari-hari berlalu cukup pantas,chewah.bukan wat pe pun,melepak gn member2..tu la best jalan2 kat tempat sendiri,jalan2 jumpe mbr,jalan2 jumpe mbr.ni kalau jalau kat UIA ni tak knal sesape jadi cm innocent je..
.
penang sgt panas,di siang hari la.tatau la sebab semak gn org ramai ke,atau penang memang panas buat mase ni atau sbb khemah kali ni kaler merah? impak pade keadaan yg panas, qemmal&wa beli kipas comel sebagai teman.ramai gak yg berkenan.adakah kerana kipas tu comel, atau bile kitorg yg comel pegang kipas comel maka tertarik la mata2 yg memandang.hehe.msk bakul sat..
.
ade sedikit perubahan semenjak qemmal tinggalkan USM lebih kurang 4 bln lepas.ade laluan berbumbung kat jejantas,which is nice ;p tapi yg qemmal tak suke one way kat RST!
tak ke perabih minyak org je kena round satu bukit?ish apsal la tetibe wat cmtu..aduss..sape punye idea la ni.mcm kat UIA ni pun one way..memang parah minyak ar..
.
hm pape pun nice journey n thankfully it was safe.takot maa..turun pudu sorg2 at 12!dah la nk terlepas bus from penang smalam,thanks a lot to abg saiful for his kindness ;p .even kol 1 br smpi umah plus hari ni kena msk ofis kol 8,im satisfied with ma trip to USM this time.
.
.
p/s: membilang hari nk habis praktikal.
19 hari tolak weekends.
cant wait!
.
lupe plak,nk wish~
HAPPY BIRTHDAY YAZID!
sweet 21 ;p

4 comments:

topeq said...

ble la aku nak grad nie.. berzaman lagi la dok kt penang tu.. :(

ainiarmida said...

wahh best la qemmal gi konvo ari tuh..erm teringin sgt nak pi, tp sebab dah malas nak mintak cuti..huhu..hepinya tgk abg raja n senior2 cs dah grad kan..wish hari graduation kita nnt lg bestt kan..eheh

tekuensis said...

adui.. qemmal duk bilik salmi ke.. sori xdpt nak jenguk..hehe.. ema ade je kat bilik..aritu jumpe yan.. cakap qemmal dtg sini..ema tukar number baru..lenkali jgn segan dtg blik kite.. k.. take care..

~purplechoc~ said...

topeq ; ala study lg best dr keje.huh,benci keje!

aini ; best,mmg best.rase cm tak puas je pegy 2 hari.happy sgt tgk org grad.hope kite grad nti pun besh ek! ;p

ema ; huhu..tatau bilik ema.lgpun qemmal lk tdo je kt bilik salmi.selebihnya lepaskan windu kat usm.jln2. ;p